Reklama

Reklama

Darkyňa smrti

  • Česko Dárkyně smrti (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Tajomná mladá žena Katie (Nicky Whelanová) sa s dcérou presťahuje do iného mesta, aby unikla  minulosti. Rýchlo nadviaže priateľstvo s Angelou Morganovou (Gina Gershonová), matkou, ktorá túži po väčšej rodine. Ich životy sa vzájomne preplietajú. Angela a jej manžel Brian (Nicolas Cage) navrhnú Katie, aby bývala v domčeku pre hostí a pracovala pre nich ako detská opatrovateľka. Časom sa kvitnúce priateľstvo medzi dvoma ženami mení na nebezpečnú posadnutosť, lebo Katie sa príliš naviazala na dcéru Morganovcov. Angela s Brianom čelia nekonečným klamstvám a manipulácii, až si uvedomia, že sladká Katie sa v skutočnosti snaží zničiť ich rodinu zvnútra. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

ColorkaX

ColorkaX (hodnotenie, recenzie)

No nic moc. Navíc je to nesmyslně dlouhé. Kdyby to zkrátili udělali by lépe. jinak takových filmů je,ale to by nevadilo jen se to musí umět natočit . Tohle bylo dost fádní . Jsou mnohem lepší filmy na podobné téma. Navíc ta herečka s těma umělýma čočkama byla strašně nesympatická, ale to byl asi záměr. Zatím mě to nejde ohodnotit. Nevím proč to neodemkli pro lidi co komentáře nepíšou.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Už to vyšlo a nikdo si toho ani nevšimnul :) Chudák Nick už taky nemá fanoušky, to to, ale dopracoval...

 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Já si toho všiml na kanale Lionsgate Premiere.

 

Ale tím, že tu už jsi, tak se sem brzy nahrne vaše kecací skupina, takže si to tu mužu zase unbooknout ačkoliv mám rád, aspoň některé, filmy s těmito vyhaslými hvězdami, tak vaše terapeutické kecací sedánky v diskuzích každého jejich filmu mě neberou :D

na príspevok reagoval Lacike

 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Ty jsi nějaký rychlík :) Pár minut poté, co založím profil filmu, ještě nestihnu nahrát trailer a ty už tady sídlíš :D

na príspevok reagoval Lacike

Reklama

Reklama