Reklama

Reklama

Všetko najhoršie

  • Česko Všechno nejhorší (viac)
Trailer 3

Ako by sa vám páčilo uviaznuť v časovej slučke, kde by ste prežívali ten istý deň, stále dokola? A práve na svoje narodeniny? A ako by sa vám páčilo, keby vás na jeho konci zakaždým niekto zabil? Pritom, keď sa vysokoškoláčka Tree prebudila, bolo všetko normálne. Hoci, otvoriť oči v posteli cudzieho chlapca, ktorý na vás vydesene zíza, a vôbec nič si nepamätať, to úplne bežné nie je. Lenže Tree je tak trochu neposlušné dievča, ktoré sa s ničím a nikým nepára, a podobné veci sa jej stávajú celkom bežne. A zajtra to bude asi podobné, pretože Tree má dnes narodeniny a večer sa chystá trochu žúrovať. Plány a krčnú tepnu jej však pretne indivíduum s maskou. Keď sa Tree prebudí, nie je ani v nemocnici, ani na onom svete, ale v rovnakej cudzej posteli rovnakého cudzieho chlapca. Že by to bol len zlý sen? To sotva, zvlášť keď sa to, čo sa v ňom odohralo, až príliš podobá prežívanej realite. S ďalším prebudením už Tree začína byť jasné, že sa ocitla v nočnej more, ktorá neskončí, kým neodhalí identitu vraha s maskou. A tak sa stáva vyšetrovateľkou vlastnej vraždy, ktorá má oproti vrahovi jednu veľkú výhodu – vie, čo sa stane v každej nasledujúcej minúte, a môže sa na to pripraviť. Doterajším správaním si však zarobila na peknú hŕstku nepriateľov a pod maskou zabijaka sa môže skrývať ktorýkoľvek z nich. Tree si navyše nikdy nemôže byť istá tým, že ďalšiu smrť prežije. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (8)

Trailer 3

Recenzie (455)

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Pak tady má mít někdo rád Israel(a), když se Jessica každé ráno probouzí v posteli zrovna jemu. Čekal jsem, že aspoň jednou by se mohla objevit na sedačce vedle mě, ale vždycky jsem tam nachmatal jenom bundu. Po prvních deseti minutách bych v anketě "Dokáže Jessica utáhnout film?" jasně kroužkoval odpověď "to spíš Sparťan políbí Slávistu", no jenže na konci jsem běhal po kině a hledal někoho, kdo by mi na ni dal číslo. Nevadí mi jednoduchost, když je s ní zábava. To je jednak jediná možnost, jak dokázat žít sám se sebou, pak ale taky jedinečná příležitost, jak si užít i tuhle pubertální blbovinu. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Kto by nechcel prežívať svoje narodeniny stále dokola? Tree (Jessica Rothe) dostane takúto možnosť, pretože sa neustále prebúdza v deň svojich narodenín. Má to však jeden komplikovaný háčik. Na konci tohto dňa vždy zomrie a na ďalší deň musí začať znova. Jedinou možnosťou ako vystúpiť z tejto neustále sa opakujúcej nočnej mory je zistiť, kto je vrahom. To ale nebude vôbec jednoduché. - Velmi vydarený moderný horor. Režisér je očividne velmi chytrý človek, pretože sa pridal k vlne Paranormal Activity, pri réžii jedného zo sequelov získal skúsenosti a perfektne ich momentálne využíva na tvorbu vlastných projektov. Kreativita mu tiež nechýba, pretože Happy Death Day dokáže napriek tomu, že sa dej stále opakuje, v mnohých momentoch prekvapiť, je velmi zábavný a všetko vygraduje v podarenom finále. Asi jediné, čo mi vadilo, bolo to, že to je až príliš odlahčené, hlavná hrdinka porušuje hororové pravidlá takmer každú minútu a preto to pôsobí trochu nedotiahnuto, ale inak to patrí k tomu najlepšiemu, čo tento rok vzniklo, a návštevu kina určite odporúčam. EDIT: 1.10.2019 - Minulý rok mi nevyšlo pozrieť si to na moje narodeniny, ale tento rok už našťastie áno a nesmierne som si to užil. Jeden z hororov, ktoré som si za posledné roky oblúbil úplne najviac, a o to viac ma mrzí absolútne dehonestujúce tohtoročné pokračovanie. EDIT: 1.10.2020 - Tento rok som sa k tomu dostal opäť a zase som si to poriadne užil. Jeden z mojich najoblúbenejších hororov, ktoré v posledných rokoch vznikli. EDIT: 1.10.2022 - Tento rok som chcel pozrieť oba diely, ale keď vidím svoj komentár k druhej časti, radšej zostanem len u tohto jedného dielu, u ktorého som sa príjemne zabavil. + herec z Fear the Walking Dead + herečka z Scream Queens a When the Bough Breaks ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Iritujúca kravina s dávno prevareným konceptom, pri ktorej pozeraní mi bolo asi tak trápne ako pri čítaní komentáru ZlobivéhoFénixe o tom, jak jsou horory letos úspěšné... No ohromně, až ma z toho asi odjebe! Ale možno som už na toto všetko mentálne starý a neochotný privierať oči nad zomierajúcim žánrom a novorodeneckými komentármi. Ledva za dva. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Vymýšlet novoty s časovou smyčkou, to už dnes tak úplně dobře nejde. A přeci se tvůrci s otřepaným motivem dobře poprali, a vytvořili tak černou komedii, kde jen zdánlivě má hlavní hrdinka nekonečně životů. Zábavnost a napětí vyvažují nedostatek gore, jehož absence zde tolik nevadí. V atmosférické scéně v nemocnici zazní krátce i hlavní motiv od Carpentera z jeho Halloweenu. Moralizující prvky, kdy hrdinka je postupně napravována a chce se stát lepší, jsou do filmu vloženy nenásilně, proto neruší. Zavlažovač, alarm a...polštář! ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Já miluju filmy s časovou smyčkou. Není divu že i "Všechno nejhorší" se připojilo k filmům jako je "Na hromnice o den více" či "Na hraně zítřka", který se mohou pyšnit plným počtem. Konečně i časová smyčka přišla do hororového žánru a s výsledkem jsem nad míru spokojený. Sice ze začátku mě velmi štvalo chování hlavní postavy, ale jsem rád, že se to postupem času přesunulo do takového stavu, který mi už příjemný byl. Něco takového prožít by neuškodilo některým pipkám co kráčí na tomto světě. :-) ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (21)

  • Kniha, ktorú číta zdravotná sestra Deena (Donna Duplantier) počas nočnej, je "A SEAL at Heart" od americkej spisovateľky Anne Elizabeth. (beso74)
  • Když je Tree (Jessica Rothe) na párty nahoře v pokoji, zazní skladba od DVBBS & Joey Dale - „Deja Vu“. Její název odkazuje na pocity, které má především tento druhý den a sama výraz „Deja Vu“ použije v dialogu. (maestroHynek)

Súvisiace novinky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

31.08.2019

Čas od času se začne chystat film, který má tak bizarní námět, že jej zkrátka nelze ignorovat. Zatím nepojmenovaný snímek od studia Blumhouse je přesně tím případem. Film bude vyprávět příběh… (viac)

Horor Všechno nejhorší se dočká pokračování

Horor Všechno nejhorší se dočká pokračování

27.09.2018

Společnosti Blumhouse a Universal Pictures oznámili pokračování k hororovému hitu loňského roku Všechno nejhorší. Do hlavní role se vrátí Jessica Rothe (La La Land), snímek tentokrát ponese v… (viac)

Reklama

Reklama