Reklama

Reklama

Súboj s rodinou

  • Česko Souboj s rodinou (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Životopisný film o britskej zápasníčke WWE Paige, ktorá vyrastá v bláznivej wrestlingovej rodine a má šancu bojovať v americkej lige... Saraya (Florence Pughová) a jej brat Zak (Jack Lowden) Knightovci nežijú v obyčajnej rodine. Otec Ricky Knight (Nick Frost), ktorý zanechal neistú kariéru malého kriminálnika, cestuje po Anglicku ako zápasník, ktorý bojuje v ringu s matkou Juliou (Lena Headeyová). Ich podnikaniu sa však nedarí veľmi dobre a mladým tiež nič nevychádza podľa plánu. Na oplátku rodičia aktívne pomáhajú svojim deťom pri výučbe wrestligového zápasenia. Je to veľmi dobrá škola, ktorá sa neskôr oplatí. V 18-tich rokoch Zak a Raya vstúpia do zápasníckeho šoubiznisu pod menom „Zak Zodiac“ a „Britani Knight“ a dostanú príležitosť zúčastniť sa konkurzu do prípravného tábora pre WWE v USA. V najväčšej americkej wrestlingovej organizácii sa nestretávajú iba s hviezdami ako Dwayne „The Rock“ Johnson, John Cena alebo Mike "The Miz" Mizanin. Ujme sa ich profesionálny tréner Hutch Morgan (Vince Vaughn) a pod jeho ochrannými krídlami musia tvrdo trénovať. Šancu vstúpiť do profesionálneho ringu a skutočne bojovať však dostane iba Saraya, ktorá si zvolí umelecké meno Paige, pod ktorým sa preslávi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (245)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Vlastně si nejsem vědomý, kolik je životopisných filmů, který se tváří jako regulérní životopisný film, ale zároveň se v něm prolínají herci z daného prostředí, kteří opravdu hrají sami sebe. Taková zvláštní kombinace reality a filmařského umu, u kterého to jde, protože příběh samotný je stále poměrně aktuální. Tvůrci ale skvěle zvolili herce a tak na něj byla radost koukat. Florence Pugh byla v hlavní roli bombastická a její rodiče Lena Headey a Nick Frost se přetransformovali tak, že každé jejich hlody by se měly tesat do hláškovací bible. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Ak by som bol Američan, alebo Brit žijúci v Norwichi, určite by ma to bavilo viac, pretože Wrestling zrovna nie je môj obľúbený šport. Tak na čo si to pozeral ? Zrejme si hovoríte. No však kvôli Dwaynovi, kdeže je na plagáte a na imdb písaný na prvom mieste, akoby hral hlavnú rolu. No a on tu ma rolu, ktorá je niečo medzi cameom a vedľajšou úlohou. Jeho scény ma bavili, ale je ich tu fakt poskromne. Za to Vince Vaughn je asi najväčší ťahák, ten si toho trénera pekne vychutnal. Čo sa týka samotnej hrdinky, tak je to také, čo ja viem. Kukáte to, ale nejako je vám to šuma fuk ako sa jej darí. Proste to nie je žensky Rocky, ktorému by ste fandili a boxovali s ním pred telkou. Keď si to zhrniem ako celkom tak to nie je zlé a určite sa to dá pozrieť a pokiaľ nebude čakať, že tu hrá Dwayne hlavnú rolu, určite s toho budete mať lepší zážitok. 60% - 3* ()

Reklama

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Film jsem před pár dny zahlídl v bedně a tak jsem ho prubnul. Nelákalo mě ani tak téma wrestlingu(za mě je to divadlo, já radši MMA) jako spíš Nick Frost, kterej si mě získal ve filmu Shaun of the Dead(2004). A je už celkem dlouho co jsem ho viděl ve filmu v nějaký hlavnější roli. Nick Frost nezklamal ale o samotným snímku to říct nemůžu. Film má určitě pár vydařenejch momentů a hlášek (jako třeba: Mě mrdne a pohřbí mě zbouchlou) ale jako celek mi film až tak nesedl. Na můj vkus to bylo pojato až moc rodinně(rozuměj film, kterej by mohl oslovit celou rodinu). Lepší 2 hvězdy. ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Sportovní dojárna v tom nejlepším smyslu - má humor, charisma a velký srdce, baví svojí britskou rodinkou a prostředím britskýho zapadákova. A dokonce (si myslím) řadě lidí zprostředkuje i jinačí perspektivu na celý svět americkýho wrestlingu, než jen jako zbytečný šaškárny pro smích, nás tady v Evropě k nepochopení... Rockova minirole sebe sama skvělá, další plus bod za Vince a rozhodně za Frosta. Světe div se, dobrý film. ()

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Na to, že nemám ráda wrestling, mě film dost bavil. I když, mimochodem, značně přechází skutečnost, že wrestlingové souboje jsou předem domluvená choreografie. Ukazuje však docela vtipně soudržnost jedné hodně netypické rodinky i skutečnou dřinu zápasníků. SHRNUTÍ: Někdo najde Ježíše, my jsme našli wrestling. P. S. Český překlad názvu je na palici. Nejenže nesedí k ději, on je přímo proti němu. Protože hrdinka nebojuje s rodinou, ona je součástí bojující rodiny. ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (22)

  • Skladba, ktorú spieva unisono rodina v dodávke, je "Bring Your Daughter… to the Slaughter" od britskej heavymetalovej kapely Iron Maiden. Rovnako neskôr v dodávke kričí zápasnícka mládež pieseň "Born to Raise Hell" od hardrockovej legendy Motörhead. (Velislav)
  • Počas zápasu o Divas titul vo filme vidieť, ako má divák v hľadisku na zápästí hodinky Apple Watch. Tie sa však na trhu po prvýkrát objavili až o rok neskôr. (GTS_PUNK)
  • Príbeh Paige (Florence Pugh) zachytený vo filme sa odohráva medzi rokmi 2010 až 2014. Aj napriek tomu však možno vo filme vidieť logo WWE, ktoré začala spoločnosť používať až neskôr. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené