Reklama

Reklama

Trojitá hrozba

  • Česko Trojitá hrozba (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Komando niekoľkých zabijakov napadne základňu MI6 v juhoázijskej džungli blízko mesta Maha Jaya. Žoldnieri vystrieľajú obrancov a z väzenia oslobodia nebezpečného teroristu Collinsa (Scott Adkins). Základňu následne vyhodia do vzduchu. Čo však zabijaci nevedia, je, že ich útok prežil jeden z obrancov, Jaka (Iko Uwais). Ten za niekoľko dní v meste v nelegálnej aréne, kde sa organizujú turnaje v thajskom boxe, nájde dvoch z útočníkov, Payua (Tony Jaa) a Long Feia (Tiger Hu Chen). Jaka priamo v aréne vyzve na súboj Payua a pri súboji mu povie, že ho chce zabiť. Komando, ktoré napadlo základňu, nezabilo len najatých vojakov, ale aj Jakaho ženu. Jaka však svoj súboj s Payuom prehrá. Zraneného Jakaho vezme Payu do svojho domu, kde sa mu snaží vysvetliť, že Payu a ani Long Fei nechceli na základni nikoho zabiť, že sami boli podvedení zabijakmi, ktorí si ich ako miestnych stopárov najali. Payu a Long Fei verili, že sú na humanitárnej misii. V tom čase do mesta prilieta čínska dedička bohatého realitného podnikateľa, Xian (Celina Jade). Tá je rozhodnutá časť svojho imania darovať na boj proti miestnemu zločineckému syndikátu. Jaka z domu utečie a privolá na Payua a Long Feia policajtov. Tí oboch mužov zatknú a prevezú ich na policajnú stanicu. V rovnakom čase ide Collins so svojimi zabijakmi do akcie... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (111)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

nějak tyhle druhořadé koprodukční akčňáky nevyhledávám,ovšem tady jsem se nechal zlákat kombinací Tonyho Jaa a Iko Uwaise.Bohužel se ale překvapení nekonalo a Triple Threat není nic víc než VHSkový akčňáček se současným vizuálem.Akce je tu sice celkem dost,ale v porovnání s jinými kousky je taková sterilní a souboje nedokáží nijak vtáhnout.Příběh asi ani není třeba zmiňovat.Je tu sice taky,ale jde o takovou tu klasickou akční šablonu bez nápadu...40% ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Mít tolik skvělých fighterů a nevyužít jejich potenciál doplna je trestu hodně zahožená šance. Akční jatka ve stylu " The Raid 1, 2 nebo The Night Comes for Us " se nekonají. Už to tu psal Flipnic ( nyní Flipnic-RE ). Za mlada bych si asi chrochtal blahem, ale dnes už mě tyhle přestřelky nebaví. Já jsem radši na pořádný fighty, gore u kterých praskají kosti a tečou potoky krve. Po téhle stránce je " Triple Threat " hodně umírněnej což z něhož dělá průměrnej akční film. ()

Reklama

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„Hovoril som vám, že mám plán." – „Perfektný plán. Skoro sme skapali." Príjemne deväťdesiatkové. Jesse V. Johnson servíruje akčnú jazdu obsahujúcu prehľadné súboje, kvalitné prestrelky, zopár reálne vyzerajúcich výbuchov a to všetko s poctivými kaskadérskymi kúskami. Bolo vidieť, že chalani si na tom všetkom dali záležať, čo oceňujem. Horšie už ale je, že Triple Threat ako celok veľmi nefunguje. Proste je to niečo, ako ázijská verzia Expendables - dáme dokopy najväčšie béčkové hviezdy súčasnosti, trochu sa medzi sebou pobijú, postrieľajú. Dobre to vyzerá, dobre sa nato pozerá, ale nejakú emóciu tu hľadať ťažko. 60 % P.S.: Scottovi náramne sedia záporné úlohy, takže aj tentoraz si svoj part vychutnal, len škoda, že k jeho "bojovému využitiu" došlo až v samotnom závere. Možností sa núkalo viac. ()

mzss1 

všetky recenzie používateľa

(90%) Na TRIPLE THREAT jsem se opravdu těšil. Béčkařský režisér Jesse V. Johnson natočil velmi solidní novodobá béčka. Třeba The Package (2013), poté se spolčil s Adkinsnem a zahájil tak filmy jako SAVAGE DOG (2017), ACCIDENT MAN (2018) a THE DEBT COLLECTOR (2018). Pouze ten The Debt Collector mi přišel dějem takový všelijaký, jinak ty ostatní mnou zmiňované filmy mi sedly, zejména skvělý Accident man. No a nyní tento nový počin Triple Threat, který se rovněž bravurně vydařil. Upřímně, chtěl jsem dát spokojené a lepší 4*, ale jednak mi bylo líto jak kruté hodnocení to na CSFD má a jednak je třeba si uvědomit, že si divák, který má rád akňáky musí vážit každý lepší kousek. Co se týče příběhu, scénáře a celkové vaty okolo tohoto filmu, najde se jistě pár hluchých míst. Ale furt jsem nenašel nic, co by mi nějak extra vadilo. Po akční stránce je to teda suprové. Úvodní akce byla dost slušná, ale stále jsem nebyl vyloženě odvařen. Prostřední dlouhá akční sekvence – útok na policejní stanici – to už jsem začínal být nadšený a finále ? Krom toho, že bylo po akční stránce krásně dlouhé, tak to obsahovalo spoustu skvělé akce (množství soubojů a přestřelek). Dokonce jsem si už začínal myslet, že sleduju závěr prvního Zátahu. No, to zase nechci přehánět, ale málem to tak bylo. Režisér prostě točit akční béčka umí ! Tony Jaa a Tiger Chen Hu se prostě překonávali – skvěle využili své bojové dovednosti. Samozřejmě nezklamal ani Iko Uwais – jen měl v boji méně prostoru, ale nevadí. Michael Jai White tu působí postavou jako hora – nějak se vymakal a závěrečný souboj byl excelentní. No a můj velký oblíbenec Scott Adkins tu má roli záporáka a rozhodně nemůžu tvrdit jako někteří ostatní, že není maximálně využit. Je pravda, že se začne bít až ve finále, ale to přece nevadí, ne ? Natočil už tolik filmů, kde své bojové umění využil a určitě ho bude využívat i nadále. Sem tam se samozřejmě natočí nějaký slabší film, kde si Scott jen třeba zastřílí. No, ale abych to moc neokecával. Finále si teda Adkins rozhodně užije. V jednu chvíli bude proti sobě v boji mít i dvojici Tony Jaa a Tiger Chen Hu. Takže ve výsledku jsem parádně spokojen. A těch 5* dávám zaslouženě. Jako co jiného by diváci ještě chtěli ? Furt řešit a matematicko technicky pitvat jak jsou točeny souboje atd – na tohle já si teda nehraju. Samozřejmě jsem viděl dost slabých béček, kdy máme rozklepanou kameru a blbě sestříhané souboje. Zde je možná taky pár nedostatků, ale i ty se dají přehlédnout. Takže ještě jednou, palec nahoru ! ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Tu neni veľmi o čom. Človek presne vie, do čoho ide, keď si toto zapne. Prvolplánový scenár, neutíchajúca akcia, flashbacky a súboje. Našťastie, Tim Man opäť spravi lskvelú prácu a bojovky sú lahôdky pre oči. Celé je to takéto poctivé Bčko, ktoré z vás rýchlo vyprchá, ale bojový svet fanúšikov roky čakal na súboj Adkins - Jaa - Uwais a dočkali sme sa. Záverečný súboj skvelý. A potešili aj ďalší bijci, takže ja ako fanúšik bojoviek som s došiel na svoje. Pre nezainteresovaného je to ale katastrofa. 4 z 5 ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (4)

  • Ve scéně, kde Scott Adkins (Collins) skáče na přední kapotu jedoucího automobilu, byl do určité míry zapojen kaskadér. Začáteční skok provedl Adkins sám. Rukavice, kterou Adkins prorazí přední sklo, byla vyztužena kovovým plátem, aby nemohlo dojít k úrazu. Počítalo se s tím, že řídit bude kaskadérka, ale dopadlo to tak, že za volantem seděla Celina Jade (Xian). (Rominator)
  • Zbraně použité ve filmu byly: útočná puška AK-47, M4, Steyr AUG 77 a Tavor. Dále se ve filmu objevil kulomet M60 a granátomet M32. (K98)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené