Reklama

Reklama

Vojnoví psi

  • Slovensko Obchodníci so smrťou (viac)
Trailer 1

Film bol nakrútený podľa skutočného príbehu dvoch priateľov, čerstvých dvadsiatnikov žijúcich počas vojny v Iraku v Miami Beach, ktorí sa rozhodli naplno využiť málo známu vládnu iniciatívu umožňujúcu malým firmám uchádzať sa o zákazky americkej armády. Napriek skromnému začiatku začali onedlho zarábať veľké peniaze a žiť na vysokej nohe. Situácia dvojici hlavných hrdinov prerastie cez hlavu vo chvíli, kedy sa im podarí získať objednávku v hodnote 300 miliónov dolárov na dodávky zbraní afganskej armáde ale, ako neskôr vyjde najavo, obchod, do ktorého sú zapletení niekoľkí veľmi pochybní ľudia, nemá s americkou vládou vôbec nič spoločné... (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (411)

heyda 

všetky recenzie používateľa

Není to špatný, pokud budete brát vážně, že dva pětadvacetiletí týpci vydělávají miliardy ve zbrojním průmyslu. Velmi pozitivně hodnotím hlavně to, že film odkrývá, kolik peněz z kapes daňových poplatníků mizí v nábojích a samopalech kdesi v Arabských zemí a na chudé a bezmocné v USA už jaksi nezbývají peníze. Určitě lepší 3 hvězdy! ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $40miliónovTržby USA $43,034,523Tržby Celosvetovo $86,234,523Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,982,808Tržby za predaj DVD v USA $4,004,588║ tento krát to režisér v celku zvládol, našiel správne mix medzi odľahčením a drámou a sadne to tu /60%/ ()

Reklama

HAL 

všetky recenzie používateľa

Nechápu jak je to možné, ale z Jonaha Hilla se pomalu ale jistě stává herec, a ne jen ultimátní kokot. Kokotem tedy tady pořád ještě je, ale to jen proto že mu to předepisuje scénář. Ale jinak je vlastně v pohodě. Co v pohodě moc není, je představovat ultimátní zmrdy živících se z války jako vlastně docela v pohodě týpky s jen trochu ostřejším povoláním, ale to ať si každý přebere sám. 7/10 ()

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Srať na hate z moviezone ci rottentomatoes, toto nie je Due Date. Todd Phillips natočil ďalšiu vydarenú komédiu. Prirovnávačky k Wolf of Wall Street ci The hangover nechápem (načo?). War Dogs nie sú a myslím si, že ani nechceli byť jedným z týchto filmov. Nič originálne či svetaborné, ale zábavná a má to sympaťáka Milesa Tellera a frajera Jonaha Hilla, ktorý si tu jazdu užívajú... tak ako ja v kine. Bradley Cooper zbytočný. ()

classic 

všetky recenzie používateľa

Nezaujali ma, tí dvaja vulgárni špekulanti so zbraňami, aby si mohli namastiť vrecká, ZAUJALA ma skôr herečka, ktorá stvárnila manželku, druhej hlavnej postavy, t.j - Milesa Tellera, ANA de ARMAS, mladá ženská s nádhernými očami. Inak, píšem narýchlo, lebo sa ponáhľam, ale aj kebyže mám viac času, tak by som pouvažoval, či sa mám venovať tomuto, čo ma nedokázalo nakopnúť, zo začiatku - parádne, neskôr taký nemastný - neslaný film, s nedotiahnutým scenárom... ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (44)

  • Skutočný David Packouz sa objaví na začiatku filmu ako gitarista (spevák) v domove dôchodcov. (cUtOR)
  • Obraz západu slnka na pláži, na ktorý sa Efraim (Jonah Hill) díva, je ďalším odkazom na film Scarface (1983), kde bola na stene takmer identická maľba. (Real Tom Hardy)
  • Jediným spojencom Albánska počas komunizmu bola práve Čína. Takmer 80% všetkých dovezených produktov pochádzalo z Číny. Bolo preto viac než logické, že všetka munícia taktiež pochádzala z Číny. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (viac)

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2016

Výběr tří nejlepších filmů roku dle jednotlivých TOP uživatelů ČSFD.cz je každoročně oblíbeným čtením. Adepti měli za úkol vybrat tři pro ně nejlepší filmy, uvedené v roce 2016 do českých nebo… (viac)

Reklama

Reklama