Reklama

Reklama

Motörhead - Hellraiser

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný / Horor
Veľká Británia, 1992, 5 min

Obsahy(1)

Pieseň Hellraiser je v poradí šiesta skladba z desiateho štúdiového albumu anglickej hudobnej skupiny Motörhead. Album s názvom March or Die vyšiel devätnásteho októbra roku 1991. Song Hellraiser je zároveň súčasťou soundtracku k hororu Hellraiser III: Peklo na Zemi. Videoklip má priamu súvislosť s filmom. Vodca cenobiteov Pinhead si s Lemmym Kilmisterom zahral pekelnú partiu pokru. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (5)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Hellraiser" je v poradí šiesta skladba z desiateho štúdiového albumu anglickej hudobnej skupiny Motorhead. Album sa volá "March or Die". Vyšiel devätnásteho októbra roku 1991. Song "Hellraiser" je zároveň súčasťou soundtracku ku horroru "Hellraiser III: Peklo na Zemi". Videoklip má priamu súvislosť s filmom. Vodca cenobiteov Pinhead si s Lemmym Kilmisterom zahral pekelnú partiu pokra. Kombinácia kultového horroru s hard punk rockovou hudbou legendárnych Motorhead je dokonalá. Hell rock´n´roll. ***** ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Sice jsem odpůrcem hudebních videoklipů na filmové databázi CSFD, ale tento kousek má alespoň nějakou hodnotu, na rozdíl od 70% sraček zvaných hudební videoklip. Motörhead jsem měl svého času hodně rád a snad bych je ještě někde vyhrabal s krabice. Jsem rád, že právě oni se podíleli na soundtracku k filmu Hellraiser III touto skladbou. Hudba byla perfektní a stejně tak i samotný klip. Bavil jsem se stejně, jako u sledování již zmíněného třetího dílu Hellraisera. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Hutný hororový videoklip, ktorý sa opiera o atmosféru pre video natočených scén a záberov z filmu, z ktorého vystrihli tie lepšie zábery. ()

Reklama

Reklama