Reklama

Reklama

Tiché miesto

  • Česko Tiché místo (viac)
Trailer 4

Obsahy(1)

Lee (John Krasinski) a Evelyn (jeho životná partnerka Emily Blunt) Abbottovi vychovávajú tri deti. Všetci sú zatiaľ nažive. Veľmi rýchlo si totiž osvojili pravidlá, ktoré začali platiť po ich príchode na Zem. Kto sú tí Oni ? Nikto nevie. Vie sa len to, že majú mimoriadne vyvinutý sluch a akýkoľvek zvuk priláka ich pozornosť. A ich pozornosť pre ľudí znamená istú smrť, čo na vlastnej koži spoznajú aj samotný Abbottovci. Oni zatiaľ ako jedny z mála prežívali aj vďaka tomu, že ich najstaršia dcéra Regan je nepočujúca, a tak pre nich bola znalosť znakovej reči absolútnou nutnosťou aj v „normálnych dobách“. Okrem toho vyvinuli na odľahlej farme, kde žijú, celú radu bezpečnostných opatrení, ktoré ich majú chrániť, napr. zvukovo izolovanú pivnicu alebo molitanom obalené kocky k hre Monopoli. Bude to ale pre ich bezpečie stačiť? Taký život totiž pripomína tanec v mínovom poli a čakanie na jednu jedinú, osudovú chybu. Evelyn je navyše tehotná a termín pôrodu sa nezadržateľne blíži. A niektoré životné udalosti sa bez kriku jednoducho neobídu. (CinemArt SK)

(viac)

Galéria (33)

Súvisiace novinky

Osmá Mission: Impossible se o rok odkládá

Osmá Mission: Impossible se o rok odkládá

24.10.2023

Mise: Posunuta. Tak by klidně mohl znít název příštího filmu v sérii Mission: Impossible herce a producenta Toma Cruise, který byl studiem Paramount nejenže čerstvě odsunut z června příštího roku až… (viac)

Hugh Grant a horor od studia A24?

Hugh Grant a horor od studia A24?

11.06.2023

Scenáristům Scottu Beckovi a Bryanu Woodsovi se v roce 2018 podařilo výrazně prorazit díky úspěšnému a chválenému Tichému místu a letos poslali do kin nejen svůj společný režijní počin pod názvem 65,… (viac)

Spin-off Tichého místa nabral hlavní hvězdu

Spin-off Tichého místa nabral hlavní hvězdu

02.11.2022

Jak začala mimozemská invaze, která v původním filmu Tiché místo sloužila coby pozadí pro události okolo přežívající rodiny Johna Krasinskiho a Emily Blunt? To se dozvíme v chystaném spin-offu A… (viac)

Reklama

Reklama