Reklama

Reklama

Strážcovia majáka

  • Česko Strážci majáku (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Na malý neobývaný škótsky ostrov prichádzajú traja muži vystriedať obsluhu majáka na najbližších šesť týždňov. Vedúcim tímu je starý Thomas, ostrieľaný veterán bez rodiny a záväzkov, ktorý sa o maják stará už 25 rokov. James túto prácu vykonáva len preto, aby finančne zabezpečil svoju ženu a dve deti, a bezstarostný mladík Donald je na ostrove po prvý raz.  Chlapi prevezmú maják s drobnými nedostatkami a, čo je najhoršie, s nefunkčnou vysielačkou. Pomaly sa ponoria do rutinnej práce, ktorou je údržba majáka, oprava zariadení a predovšetkým sledovanie svetla, ktoré vedie lode. Jedného dňa mladý Donald objaví v malej štrbine medzi skalnými útesmi stroskotaný čln, telo neznámeho muža a zamknutú truhlicu. Strážcovia majáka sa ju rozhodnú otvoriť. Muž v člne však ešte nie je mŕtvy a truhlica je plná zlata. Ďalšie dramatické udalosti navždy poznačia ich životy... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

rounen

rounen (hodnotenie, recenzie)

Jj, kdo byl mladý kluk co ho Butler zabil? Dle mýho Mohl řídit tu loď těch chlapů s truhlou.. A nenašli ani toho co přežil na lodi? Na konci to vypadalo že dojede domů..

brosky

brosky (hodnotenie, recenzie)

Ludia, prosim vas, kto bol ten mlady chlapec za oknom co ho Butler dolapil a  podrezal? a ako sa tam dostal? dikes

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

jen je divný, že trailer používá název, pod kterým film se nenajde, ale přitom Keepers je všude bráno jako oficiální název . 

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

To vyzera dobre. Odporucam sledovat trailer maximalne do polovice, ked si nechcete vyspoilerovat cely film.

Reklama

Reklama