Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po Pearl Harboru jsou obyvatelé Terminal Islandu vystěhováni z domovů a musí se uchýlit jinam. Zatímco Henry, oddělený od své rodiny, čelí nespravedlnosti ze strany vlády, Chester zahajuje vlastní paranoidní hledání odpovědí. (Prime Video)

Recenzie (4)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Napětí a nepříjemná atmosféra se zatím vyskytují jen sporadicky, jsou pevně svázány s postavou Yuko, a ta ještě nedostává mnoho prostoru. Naštěstí mi to nevadí, protože se alespoň můžu seznámit s rozdílem mezi nacismem a demokracií. Vypadá to, že ten rozdíl spočívá jen v míře použité brutality a v jednom kufru navíc. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po útokoch na Pearl Harbor sú japonskí obyvatelia ostrova poslaný do koncentračných táborov, kde sa snažia americký vojaci odhaliť kto je japonským špiónom. Zatiaľ čo Henry stojí tvárou v tvár nebezpečenstvu v tábore, Chester sa dozvie, že jeho mexická priateľka neišla na potrat a snaží sa odhaliť duchov minulosti...tí si nájdu cestu k ich rodine aj za plotom tábora...Prostredie tábora je spracované veľmi dobre, avšak dej zatiaľ príliš neupútal moju pozornosť. Prvá séria mala predsa len o čosi lepšiu atmosféru. ()

Reklama

argo.smile 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Aj amíci majú svoje krásne tábory. Stále sa to nejakým spôsobom pomaličky rozbieha a pri Tom mám privysoké očakávania že sa to zvrtne v poriadnu duchársku vyvražďovačku. Ale asi sa budem mýliť. Hodnotím túto časť ako drámu. 3*. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama