Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Krimi

Recenzie (806)

plagát

Gentlemani (2024) (seriál) 

Ja tu budem urcite za ciernu ovcu ktorej nesadol staro-novy roztiahnuty pocin od oblubenca Ritchieho. Povodny film sa mi naozaj pacil a bol som za neho vdacny. Ale tu to spalili skoro na popol a to ma mrzi. Nechytilo, neohurilo, nenadchlo, skoro unudilo a z respektu dam dve *.

plagát

Monarch: Odkaz monster (2023) (seriál) 

Dúfam, že ďalšia séria nevznikne. Keby toto bolo pod Netflixom tak by to dávno stopli. Takéto zničenie Univerza som veru nečakal. Sklamanie.

plagát

Špirála: Saw pokračuje (2021) odpad!

Mozny SPOILER! Ani obstojne gore to nezachrani. Rock sa snazi byt drsnou skalou ale je cely na smiech. Zaujimave je, ze (cierny) chrt raz zlozi jednym drsnym chmatom dobre stavaneho dealera a na konci si nevie dat rady so zaporakom ktory je tiez (biely) chrt.

plagát

Nikto ťa nezachráni (2023) 

Dal som druhu sancu a musim uznat, ze ma to vôbec neoslovilo a zacal som pretacat az do konca. Emzaci s takymi schpnostami sa nechaju vytacat nejakou psychicky poznacenou pipkou, ktora im dava fajn zabrat. Skor by sa to hodilo do jednej z epizod 90s Akta X. 2,5*.

plagát

Vlk (2023) (seriál) 

Klasicka Britania aj ked som videl o dost lepsie, zial tie sa tocili par rokov dozadu. Nadhodnotim o pol*  naviac lebo som zabil aj cas a nenutilo ma to pretacat az do konca. Prijal by som mozno aj dalsiu seriu. Malo to svoje muchy, semtam nezmysel, semtam som sa pousmial nad blbostou niektorych postav a diery v scenari... ale taketo veci sa v dnesnej dobe deju uz skoro v kazdom seriali. Pre moje potesenie svoj ucel splnilo.

plagát

Wer (2013) 

Az take zle to nebolo. Samozrejme kopu sraciek co sa tyka logiky, vysvetlenia, kamery, hercov a najma pribehu sa dalo co napravovat, ale zaujalo ma jeho podanie a nenudil som sa. Takze slabsie 3*.

plagát

Strážcovia galaxie 3 (2023) 

WTF? Co sa stalo s Jamesom Gunnom? Kde mas sebeuctu? Stava sa z teba Marvelovska slapka co ti diktuje pravdla a co mas robit? Tu chybalo vsetko, cim je znamy jeho humor, tvorba, pribeh, kritika atd. Uz to nema ten smrnc a osobity look ako kedysi. Vela nechybalo a skoncilo by to v kosi ako odpad!

plagát

Halloween končí (2022) odpad!

Keby to bol samostatny film o premene outsidera, ktoreho poznamenala nestastna udalost a nasledky spravania sa k nemu obyvatelmi mestecka, bol by to sviezy zavan do horror/thriller kniznice. Samozrejme s mensimi prepismi a skrtmi z toho scenara. Lenze zamiesali do toho ikonu Michaela a ponizili ho na plnej ciare. A este mu pomaly k tomu rozkazoval a dal cez drzku debilko, co sa hral na vyssie a nepremozitelne zlo. Boha, a ten koniec? Proste KILLS ENDS hodili do odpadu a ja bez zlutovania tiez. Prepac Michael, pre mna si uz nadobro Rest In Hell.

plagát

Vyproštění 2 (2023) 

Pre mna trochu sklamanie. Nepacili sa mi ani lokacie ani zena s detmi, najma ten jej syn by si zasluzil jednu medzi oci. Vo vazeni to bolo fajn, no dalsi kamen urazu bolo CGI. Tam kde jednotka bodovala, tam dvojka utrpela na plnej ciare. Samozrejme to ohodnotim ako B-film.