Reklama

Reklama

Kulky spravedlnosti

(festivalový názov)
  • Kazachstan Bullets of Justice
Trailer 1

Obsahy(1)

Kazachstánský horor s Dannym Trejem v jedné z hlavních rolí? Ano, prosím! Tohle je opravdu něco pro všechny fanoušky bizáru. Představte si USA zmítané třetí světovou válkou. Americká vláda ze zoufalství vymyslí program na výrobu supervojáků a zkouší propojit lidskou a prasečí DNA. Šílený experiment se zdaří… tak napůl. O 30 let později společnost ovládají tzv. Rypáci, speciální druh mutantů, který „obyčejné“ lidi pěstuje jako potravu. Hrstka odvážných přeživších vytvořila odboj, který se z posledních sil snaží nový světový řád zvrátit. Ukrytí v protiatomovém bunkru se nezdolní bojovníci pokouší přijít na to, co Rypákům dodává sílu, aby mohli zasadit finální úder. (Future Gate)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (72)

SHI-SHA 

všetky recenzie používateľa

Film je rozhodně ve stejné kategorii jako Srpski film. Pokud tedy nejste opravdu otrlý divák a nemáte velkou toleranci násilí, nahoty a záchodového humoru, rozhodně se do něj nepouštějte. Při správné konstelaci hvězd může být film ovšem velice zábavný a některé momenty (vybalování batohu) jsou naprostým filmovým klenotem. Skvělým překvapením je i závěrečná pointa, která vlastně všechno otočí o 180 stupňů. Mrzelo mě, že postava Dannyho Treja nedostala více prostoru. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Na základe pohľadu podaktorých, samozvaných, hororových odborníkov, som očakával absolútne amatérsku sračku, ktorá len sťažka naplní minimálne očakávania. A čo som dostal? No dostal som naozaj amatérsku sračku, ktorá však svojim spracovaním, dokonale predčila všetky moje očakávania. “Bullets of Justice” je komplet mimo reality, Bulharsko- Kazašská, absurdná záležitosť, ktorá by sa kľudne mohla stať kultovou záležitosťou pre fanúšikov hororu, obľubujúcich “nízkorozpočtové” (100 tisíc $), béčkové snímky bez pointy, logiky, zdravého rozumu či hlbšieho zmyslu. Ťažko sa hľadajú nejaké negatíva, keď sa Vám podarí zmieriť s tým, čo ste si pustili do obrazoviek. Mixuje sa tu množstvo subžánrov, masky sú spoločne s gore (keď sa nejaké objaví) na výbornej úrovni, a tak dávam plne zaslúžené, nadpriemerné hodnotenie, i keď od záveru som očakával niečo väčšie. Toto však rozhodne nie je film pre každého. ()

Reklama

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Nebyla to taková prdel, jak jsem čekal, na druhou stranu to byla přesně taková píčovina (v dobrém), jak jsem čekal. Bohužel to bylo velmi nevyrovnané, místy paráda, jindy zase debilní, vtipná scéna a vzápětí nepochopitelný střih... Každopádně ale nelituji stráveného času, něco takového se jen tak nevidí. 70% ()

oLí odpad!

všetky recenzie používateľa

Ty jo ! To je tak strašně vtipně šílenej parodickej trash, až jsem se za břicho popadal ! Bennedict Asshole! Holka s knírkem! A ten model Rafael, ještě teď mě bolí bránice z toho jaký fórky k popukání si na mě tvůrci připravili. Ok ten námět s prasatama a Danny Trejo mě docela nalákal, ale je to totální sračka, bohužel z ranku těch zoufale nezábavnejch totálních sraček. Ale když vidím ta hodnocení - budiž, celkem si to svý diváky asi našlo, ale to i Jaromír Soukup a Soudkyně Barbara. Za mě teda zlatej ( i když pořád nedotaženej ) Iron Sky a snad vše zfilmovaný dle fake trailerů k Tarantino&Rodriguez Grindhousu by tomuhle nakopalo prdel. 0/10 a sračka roku snad hned zkraje zamnou. ()

dyfur odpad!

všetky recenzie používateľa

..........ako nejaký študentský-amatérsky film povedzme...ale film?.... nikdy nemohol mať úspech-amatérsky natočené, masky biedne, dialógy hrozné...bolo tam všetko: sex, holé prsia, zadok ,chlapská šulina, ženská šušula, homosexualita kanibalizmus - a všetko naprd  .....ak by to niekto  si chcel  pozrieť tak je to kazachstansko-bulharský film to zdôrazňujem.......tak....čakal som, že mňa to mooožno prekvapí-nestalo sa...... ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (1)

  • Film byl původně natočen v roce 2017 jako pilotní díl seriálu, po přehodnocení konceptu byl nakonec rozšířen na celovečerní film s premiérou na londýnském filmovém festivalu FrightFest 23. srpna 2019. (pornogrind)

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (viac)

Reklama

Reklama