Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Na začátku byla víra v lepší zítřky. Hranice mezi vykoupením a zatracením je ale povážlivě tenká. Pobyt v zeleni s tropickým klimatem a asijskými specialitami nemusí symbolizovat pozemský ráj.  Pět neznámých lidí. Tři měsíce života. Jeden uzavřený prostor. Zazděním to teprve začíná. Pěstírna má totiž mimořádně dobrou živnou půdu, emoce a plody zla uzrávají pod zemí každým dnem. První thriller českého internetu v režii Andyho Fehu uvádí internetová televize Stream.cz. (Stream.cz)

(viac)

Recenzie používateľa Arkanoid k tomuto seriálu (7)

Pěstírna (2017) 

Seriál, ktorý ponúkol zaujímavú tému pestovania marihuany v podzemí, kde nie je každý dobrovoľne využíval na pútavé rozprávanie skoro dokonale kvalitnú kameru a strih na úkor slabšieho scenára, ktorý spočiatku diváka pomaly prevádzal dejom, potom situáciu vyhrocoval a postavy profiloval, bohužiaľ ale očakávane. Škoda väčšieho nevyužitia možných halucinácií, pocitu viny a napätia medzi jednotlivými postavami, ako aj šialenstva z ponorkovej choroby. Predposledná epizóda s Judit Bárdos dej skoro vôbec neposúva a nemá vplyv na nasledujúce udalosti. Pozeralo sa na to dobre, herci sa snažili, no aj pri krátkej dĺžke epizód som mal pocit, že by to šlo ešte skrátiť. Niekedy samozrejme zase krátka dĺžka epizód uškodila, pokiaľ šlo o vytváranie veľkých emočných scén a napätia v záverečných scénach. ()

Zahradník (2017) (E01) 

Snáď najslabší prológ, aký som videl. Okrem kamery a Leoša Nohu ničím nenavnadil. Priestor nedostali poriadne postavy ani kvalitný dej. ()

Služební cesta (2017) (E02) 

Veľmi veľa času sa zabilo jasne očakávanou pointou vyriešenia problému, no aspoň je hlavná postava lepšie podkreslená. ()

Seznamovací kurz (2017) (E03) 

Vývoj klaustrofóbie je podaný dosť narýchlo, no aspoň sa dej hýbe. ()

Chlapská záležitost (2017) (E05) 

Zatiaľ najlepšia epizóda seriálu. Tu sa konečne vyprofiloval ozaj každý a dej ostal svižný. ()

Naděje umírá poslední (2017) (E09) 

Judit Bárdos je fajn herečka a svojou prítomnosťou epizódu nekazila, no dej s jej postavou nemal opodstatnenie pre celkové vyznenie seriálu. ()

Atrapa (2017) (E10) 

Škoda slabšieho záveru. Narýchlo napísaný scenár nedával veľkú nádej na kvalitný koniec, ale šlo tomu dať určite väčšiu dávku napätia a viac sa pohrať s postavami, čo sa týka ich psychického vypätia a ponorkovej choroby. ()

Reklama

Reklama