Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Návrat do Annieiny minulosti… na samý počátek. (HBO Europe)

Recenzie (6)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Joy sa pomaly dozvedá pravdu o svojej mame Annie Wilkesovej...Nečakané pre divákov seriálu, ale najmä dôstojne zapracované pre fanúšikov Stephena Kinga, ktorý poznajú príbeh Misery nechce zomrieť, pretože tvorcom sa podarilo citlivo vtlačiť príbeh o postave, ktorá v knihe zadržala slávneho spisovateľa románov pre ženy pod svojou strechou, aby napísal knihu o Misery tak, aby vyhovovala jej predstavám a starostlivo to zapracovať do deja Castle Rocku a do obdobia, v ktorom sa dej odohráva. Citlivé pre skalných fanúšikov Stephena Kinga, veľmi dobre natočené a s viac ako sľubným koncom. ()

EdaS 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatím jednoznačně nejlepší díl druhé série, zaměřený výhradně na Annieinu backstory. Kdyby se jejímu příběhu věnovala celá série a nemíchali do toho Somálce a upíry, mohlo to být celé sevřenější a nejspíš i lepší. I když uvidíme... ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tipoval by som, že táto epizóda bude pre hard core fanúšikov king-verza absolútnou lahôdkou. Dozvieme sa v nej totiž okolnosti netradičného vývoja osobnosti Annie, a tie sú koncipované ako ťaživý rodinný psychologický triler. Táto hlavná, a zároveň záporná, postava celej druhej série si totiž zaslúži hlbší ponor do jej psychiky a v časti číslo 5 sme sa dozvedeli snáď všetko, čo sme potrebovali. V podstate by The Laughing Place bez problémov obstál aj ako filmový spin-off, kde by bol pridaný iba nejaký ten predvídateľnejší záver. Cliffhanger je ale absolútne dokonalý. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama