Reklama

Reklama

Givertaker

  • USA Deep, Dark Hole (neoficiálny názov)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Horor
USA, 2016, 11 min

Obsahy(1)

Amatérska vyznávačka okultizmu chce zvolať temné kliatby na dievčatá, ktoré jej zničili život. Hra s temnými silami sa vydarí a pomôže jej potrestať ich, lenže démonické sily si na oplátku žiadajú krutú obeť. (Marceloo)

Recenzie (4)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Amatérska vyznávačka okultizmu chce zvolať temné kliatby na dievčatá, ktoré jej zničili život. Hra s temnými silami sa vydarí a pomôže jej potrestať ich, lenže démonické sily si na oplátku žiadajú krutú obeť. - Tak toto ma napriek velmi slubnej téme sklamalo. Môžem pochváliť len technické spracovanie a zaujímavý námet, ktorý bol ale velmi slabo využitý. V podstate sa dá ešte zniesť aj maska démona, ale inak je tu akútny nedostatok krvi, nejakej brutality, ale aj zaujímavejšieho zvratu, ktorý by tomuto príbehu pomohol. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

S pekelnými silami a černou magií si nic nezačínejte! Zvláště když málo kdy hrají podle pravidel. To zas takhle jedna nána chtěla ztrestat své přiblblé (ne)kamarádky a přitom došlo na pořekadlo: „Kdo jinému jámu kopá, sám…“. Jen škoda, že to bylo neskutečně uřvané, co se hereckých výkonů všech zúčastněných slečen – nic moc, co se efektů týče - ty v rámci možností byli přijatelné stejně jako hudební a zvukový doprovod. Slabší průměr – 40%. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Všetci chlapci sú svine, Trevor to zabil úplne, aj to že o panenstvo prišla čarodejnica so svojim bratom :-D, ale odhliadnuc od tohto to nakoniec nebol úplný prepadák, škoda záverečného záberu na hlavu. ()

Reklama

Reklama