Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na úteku – živí sa totiž testovaním nedostatkov zabezpečovacích systémov vo väzniciach. Uplynulo už niekoľko rokov odkedy sa stal obeťou zrady a musel siahnuť až na dno svojich síl, aby unikol z neslávne známej presklenej Hrobky.  Po tomto úspechu mu prestíž ešte stúpla a získal množstvo nových zákaziek. V súčasnosti však čelí novej veľkej výzve. Jeden z členov jeho tímu zmizne a ocitne sa v tajnom technologickom zariadení s príznačným názvom Hádes. Tajomná organizácia v ňom väzní unesené osoby, ktoré disponujú dôležitými informáciami nevyčísliteľnej hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i medzinárodne hľadaní zločinci, nikomu z nich sa zatiaľ nepodarilo dostať sa von. Jediná cesta pre Raya Breslina tak znovu vedie smerom dnu - priamo dovnútra väzenia Hádes. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

ono to uz davno malo byt  v ciernej farbe ..., teda vlastne hnedej, sracky su hnede 

 (hodnotenie, recenzie)

Tak po druhém shlédnutí a zralé úvaze měním hodnocení na 3*. Přeci jenom, nechal jsem se trochu unést :) Nicméně pořád tvrdím, že takový brak, aby to mělo 34% ten film zase není. Ale je fakt, že jeho uvedení do kin je fail.

na príspevok reagoval Wacoslav1, Martin741

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Konery potiahne na 90  a tudiz uz asi nechodi ... Hekmen ma 88  acca zhruba to iste .... Nicholson este asi chodi .....

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

manonfire

Danny je uz len komicka figurka. Ale Sly by sa do dalsieho dielu Bad Ass hodil. Aspon by to bolo vtipne zamerne a nie na ucet tvorcov ako Escape plan.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnotenie, recenzie)

Lacike

kde su Wetbagovia tam je Trejo... je to mozne. A ten kartel neznie zle. Spravit to stylom gran Torino akurat krvavejsie a sme doma. Nejaki ti Los Zetas maju radi kalacky sekery... potencial na masicko tam je

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnotenie, recenzie)

manonfire

no ja dufam :) lebo ja osobne ozaj neviem na co siel do pokracovania Escape plan... tam bolo jasne ze to bude o nicom, ked sa tocila 2 a 3 naraz... to ze by v tom boli prachy sa mi nezda. Sak penazi ma plnu rit. Jeho majetok sa odhaduje na pol miliardy US dolarov. Aj ked za par stekov dostat na nove super faro... neviem. Kazdopadne od Expendables uz vela necakam. Ale Rambo nesmie sklamat... to je moja srdcovka a ako pises 4ka bola nahul jak svina... latka je vysoko. Ale verim, ze toto vie aj Sly a nenecha to dojebat.

na príspevok reagoval Lacike

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp , manonfire

nebolo to nahodou tym, ze Escape plan 1 bol celkom trhak v Cine (ak si dobre pamatam...mozno sa pletiem) a tak dali tomu shot a za par kaciek natocili toto ? inu motivaciu ako peniaze to nemohlo mat... v tomto vidim point u Laca... rakosky idu umoznit Ramba aj Expendables... tak sere pes na Escape plan 2 a 3 :) Furt je lepsi ako Arnold so zombie filmom a leteckym filmom...

na príspevok reagoval m.a.t.o., manonfire

manonfire

manonfire (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp

Pravidla trhu mi samozřejmě cosi říkají, nicméně jde o logiku, kterou by si měl Sly a každá svým způsobem legenda...hodně rozmyslet a nejít přes určitou hranici. I když je mu přes 70, za homo péčko by mu asi pořád slušně zaplatili.

na príspevok reagoval stuntmanMIKE

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

manonfire

"Vydělal prachy pro rodinu? Co to meleš? Ten zabezpečil dvacet taliánskejch generací dopředu. Snad má vyděláno dost na to, aby se čistě kvůli dalším zlaťákům nepropůjčoval k naprostým zhovadilostem. "

 

Tak touhle logikou se evidentně nikdo neřídí. Když se podíváš na herce jako De Niro nebo Pacino,  hrajou stejně jako Stallone,  v dvd filmech, ačkoliv by mohli mít za kariéru vyděláno. Já tedy nevím, co umí Stalloneho žena a jeho dcery, ale myslím si, že kulový. Takže čím víc prachů domů táta přinese, tím evidentně líp.

na príspevok reagoval Lacike, manonfire, stuntmanMIKE

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Ja si skor myslim, ze mali budget do 5 mega, preto to museli zbuchat za 20 dni a natacali to v kartonovej krabici.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

manonfire

Ja naivne dufam, ze Sly to natocil preto, aby si urobil dobre meno u azijskych producentov, ktory nasledne budu do velkej miery platit rozpocet dalsieho Ramba a Exúendables.

Ale aj napriek tomu sa moho viac snazit a v Escape Plan si zahrat aspon hlavnu ulohu. Pritom sa tam len mihne a vyzera znudene a miestami dosova toci hlavou nad tym co sa tam odohrava.

na príspevok reagoval m.a.t.o.

manonfire

manonfire (hodnotenie, recenzie)

Yoshitsune

Komedie typu Sly v plenkách, těhotný Arnie, či jeho pěstní souboj se sobem v Rolničkách... bych do porovnávání nejhorších filmů vůbec nezačleňoval.  To jsou takové srandičky a odlehčení. vMě třeba mnohem víc srala Cobra, která se bere vážně a přesto je úplně debilní. Pak jsou případy jako Get Carter, který je podlé mého naprosto famózní a nedoceněný revenge thriller. Nebo Soudce Dredd, který rozhodně nevnímám jako nějaký odpad, spíš jako promrhanou pokus o legendu. Rozhdoně bych si ho ale dal raději, než Avengers a podobné hovadiny. SNad poprvé se mi však stalo, že nemám chuť se na nový film se Slyem ani kouknout....a to je teda naprostý průser, vzhledem k tomu, že Stallone bude mít u mě vždycky výsadní postavení.

Reklama

Reklama