Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na úteku – živí sa totiž testovaním nedostatkov zabezpečovacích systémov vo väzniciach. Uplynulo už niekoľko rokov odkedy sa stal obeťou zrady a musel siahnuť až na dno svojich síl, aby unikol z neslávne známej presklenej Hrobky.  Po tomto úspechu mu prestíž ešte stúpla a získal množstvo nových zákaziek. V súčasnosti však čelí novej veľkej výzve. Jeden z členov jeho tímu zmizne a ocitne sa v tajnom technologickom zariadení s príznačným názvom Hádes. Tajomná organizácia v ňom väzní unesené osoby, ktoré disponujú dôležitými informáciami nevyčísliteľnej hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i medzinárodne hľadaní zločinci, nikomu z nich sa zatiaľ nepodarilo dostať sa von. Jediná cesta pre Raya Breslina tak znovu vedie smerom dnu - priamo dovnútra väzenia Hádes. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (321)

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Tohle se opravdu nepovedlo a ani se mi moc nechce komentovat, do čeho Sylvester Stallone tentokrát šlápl. Předchozí film těžil hlavně z toho, že se v něm Stallone sešel s Arnoldem Schwarzeneggerem a díky tomu to byla zábava. Tenhle film je ale po všech stránkách horší, Stallona jeho role spočívající v odříkávání stokrát slyšených frází očividně nebavila a nikdo jiný tam není ani trochu zajímavý. Nuda, navíc hloupá. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Každou chvíli se tu rozčiluju nad schválně se třesoucími ručními kamerami všelijakých kameramanských retardů, ale oproti kameře v téhle ptákovině jsou ostatní skákající kamery většinou klidné a meditativní skoro jako u Tarkovského. Vskutku extrémně hrůzný pseudokameramanský výkon mi spolehlivě přehlušil veškeré ostatní dojmy z tohohle jinak obstojného mozkového klystýru. Takže i když jeho děj už není tak třeskutě trapný a blbý jako v jedničce a je jen sympaticky blbý, i když má Sly parádně brunátnou držku, i když mě pobavil impozantní neanderthálec Bautista skládající za pár vteřin rubikovku a předstírající že umí používat noťas, i když mě nechtěně pobavil jeden vylízaný negerský rapper hrající computerového specialistu, i když jeden čínský ouřezek předvedl dost sympatický výkon, nebo i když je námět a scénář neodolatelně praštěný jako u mých oblíbených podřadných videobéček, nestačí mi to kvůli nekoukatelnému obrazu ani na průměr. ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Původní "plán útěku" lákal hlavně na první větší herecké setkání (nepočítám Expendables) legend akčního filmu Arnieho a Slye, ale dokázal pobavit i sám o sobě. Pokračování je naprostou zbytečností a prakticky vším připomíná novodobé pecky Seagala, Van Damma a spol. Film je tak naprostou katastrofou, která dělá ostudu všem zúčastněným a zařadil bych ho do škatulky zbytečných pokračování, někde mezi Univerzálního vojáka 2 a Čelisti 3. Snad to moc nevydělá. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Otras. Toto je nielenže bez Arnolda. Toto je takmer aj bez Slya! Obľúbený drsňák  má brutálne vedľajšiu úlohu: objaví sa kúsok na začiatku, v strede filmu je prítomný prevažne prostredníctvom dialógov mimo záber (!) a na scénu napochoduje až ku koncu. Uff, sila a podvod podlo spáchaný na fanúšikoch jednotky (mám podozrenie, že pár takých na svete nepochopiteľne existuje). Už jednotka pre mňa predstavovala obrovské  sklamanie, keďže som od stretnutia najväčších akčných legiend 80. a 90. rokov čakal totálnu pecku a nakoniec som sa dočkal rutinne spráskanej nudy so stereotypným scenárom, zvädnutým vizuálom a mdlou akciou. Ani toľko očakávaná chémia medzi Slyom a Arniem nebola horúca. Avšak oproti dvojke to bolo na Oscara. Dvojka vlastne už ani nie je béčko. Hraničí s plnohodnotným céčkom. Fakt. Počas post-produkcie som zachytil informáciu, že ju spráskali za cca 2 týždne. Neviem, či je táto neuveriteľne sa javiaca správa pravdivá, ale po dopozeraní na mňa tak skutočne pôsobila. Kulisy prakticky nulové (pár miestností, pričom nemalá časť pseudo-futuristického väzenia vyzerá ako keby ju nakrútili pred zeleným plátnom, čo zrejme aj urobili). Hlavný prím hrá Xiaoming Huang, ktorého som nikdy v živote v ničom nevidel. Čo je môj problém. Xiaoming je mimoriadne necharizmatický. To už môj problém nie je. Dôležitú rolu v príbehu hrá jeho filmový brat, ktorý je taký „sympatický“, že ak by ste sa oňho mali starať vy, radšej polejete velociraptorovu krvou a pohodíte T-Rexovi do výbehu namiesto tej nešťastnej kozy. Dave Bautista vie byť sympaťák (a nakoniec aj tu mu patrí aspoň pár ako-tak zábavných scén), ale pôsobí skôr ako komická figúrka, než ako hrozitánska hora svalov, ktorej sa všetci boja. Akčné scény sú strašné: bitky ma neuveriteľne nebavili a finálny útek bol snáď ešte slabší. Jediná akcia, ktorá stála za niečo, bola minútová vyvražďovačka v bare. Koncept väzenia postavený na hlavu, nič v ňom nedávalo logiku, ani si neviem predstaviť, koľko by musel stáť DENNE chod takého monštra a starostlivosť o taký vysoký počet väzňov. Väzňov, ktorých každý chce vidieť mŕtvych a ako zaznie hláška priamo vo filme, nezabili sme ich preto, lebo by sa objavili mŕtvoly a to sme nechceli, my sme chceli, aby zmizli. No tak to bolo treba naštudovať si mafiánske Slovensko 90. rokov, potom by ste zistili, že človek môže byť zabitý a jeho telo zmizne bez stopy a netreba kvôli tomu budovať systém stojaci ročne desiatky, stovky miliónov dolárov. Mimo sú aj bitky, nemá najmenší zmysel, aby niečo také v tomto väzení prebiehalo. Je to smiešne a detinské, ako keby scenár napísal 12-ročný chalan, ktorého rodičia nedali na karate. Našťastie je scenár do takej miery úžasné zlý, až je to miestami sranda (priateľstvá medzi väzňami vznikajú po jednej akčnej sekvencii a to som vám ešte nespomenul WTF OMG „Légiu“ a robotov). Takmer suverénne najblbší, najhorší, najslabší, proste naj film Sylvestra Stallonea od r. 2003 (Spy Kids 3). ()

Tommassi3 odpad!

všetky recenzie používateľa

"Možná bych měl dělat sám !!" - "Sám to nikdo nedá.." Ani Sly na svých bedrech neutáhne podobnou zrůdnost.. Tady totiž Stallone, jakkoli si v kariéře již pár propadáků zažil, dává svým skalním fanouškům hodně silný k.o. Tady šlápl vedle jako nikdy, protože Céčko Miller na to prostě nemá.. A přitom stačilo, aby Sly cinknul kámošovi Willisovi, a ten by jej jistě varoval do jakého béčkového hnoje se nechal umluvit.. ()

Galéria (87)

Zaujímavosti (5)

  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)
  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)

Reklama

Reklama