Reklama

Reklama

Čarovný park

  • Česko Kouzelný park (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vymýšľať atrakcie, aké svet ešte nevidel, je pre June a jej mamičku ta úplne najlepšia zábava. Vo svojej predstavivosti vysnívali čarovný park, v ktorom všetky tie dych berúce a fyzikálne zákony popierajúce atrakcie riadia hovoriace zvieratká s veľmi vyhranenou osobnosťou. Napríklad ochranku tu robí dikobraz, ktorý sa všetkého bojí a v strese nekontrolovane vystreľuje svoje pichliače, o údržbu sa starajú dva vtipné bobry a tak by sa dalo pokračovať ďalej. June však nie je len rojko, ale aj veľmi praktické dievča, ktorá skúša aspoň niektoré z tých fantastických modelov reálne postaviť z toho, čo má práve k dispozícii. Asi tušíte, že takéto pokusy nemôžu dopadnúť dobre a väčšina z nich končí totálnou demoláciou celého okolia. Po jednej takejto mimoriadnej deštrukcii June sľúbi, že už začne sekať dobrotu a bežné aj nevšedné starosti ju navyše pripravia aj o chuť vymýšľať výnimočné atrakcie. June prestane nakoniec aj snívať a fantazírovať. Jedného dňa ju však osud zavedie na opustené miesto, kde kedysi skutočne existoval zábavný park, aký si vysnívala. Dokáže June opäť prebudiť svoju fantáziu a zastaviť zánik tohto raja atrakcií? Tunajší hovoriaci zvierací personál na ňu dosť spolieha. Inú nádej totiž nemajú. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (15)

Trailer 1

Recenzie (60)

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Kouzelný park okouzlí zejména úžasně pestrobarevnou a zdařile vytvořenou vizuální stránkou, která si stejně jako dětská fantazie neklade hranice. Co se příběhu týká, tak hlavní poselství bylo vcelku jasné, nicméně jsem očekával asi trochu víc emocí, které by mě odrovnaly jako například u snímku V hlavě, protože Kouzelný park měl tímto směrem též nakročeno. Podobně na tom byla humorná stránka filmu, která ne že by chyběla, ale spíš chrupkala podobně jako medvěd Huňáč - žádné vtipné orgie typu Shrek či Doba ledová se nekonaly. Kdyby měl snímek větší hloubku nebo plul na více komediální vlně, pak bych dal bez váhání vyšší hodnocení. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Nové Disneyovky občas potěší, Pixarovky už celkem nudí, proto občas rád zabrousím k menším a zapadlejším animákům, jež třeba v kině nezaslouženě neuspěly...jako například Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana nebo Čapí dobrodružství. U Wonder Parku jsem ale citelně šlápl vedle. Všechny ingredience tu jsou správně a potenicál tam byl, ale já se šíleně nudil, odvracel zrak a z letargie mě nedokázalo probudit vůbec nic. Generický příběh plný nevýrazných postav. Chtěl jsem ten film mít rád, na ty postavičky se dobře kouká, realita je však úplně jiná a nemohu doporučit nikomu jinému než dětem pod 10 let. Těm přeci stačí, že je to barevné a hýbe se to..👨‍👨‍👧‍👧 ()

Reklama

Ivoshek 

všetky recenzie používateľa

Za mne takových pěkných 75. Je to hezky animovaný, místama přiměřeně dojemný, a jako celek tak nějak pohodový. Nechybí tu taková ta klasická klišé jako jsou vtipné postavy malého vzrůstu dabované asiaty (tentokrát mini-bobři). Co hodně ocenuju, má to necelou hodinu a půl, což je při současných přepalených stopážích fajn. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Mne sa teda "Wonder Park" veľmi páčil. Celkovo som s filmom spokojný. Má podľa mňa veľmi pekné vizuály, zaujímavé nápady a okrem toho dobrú hlavnú hrdinku s celkom vtipným tímom zvieratok, ktoré sa o park starajú. Mila Kunis asi v tomto podala najlepší dabingový výkon a dávam jej veľký kredit. Postavy sú podľa mňa celkovo dobré. Problémy sa skôr dostali do príbehu, ktorý je poskladaný z veľkej dávky klišé a okrem toho mám pocit, že málo riskujú. Paramount to urobili viac pre deti a dospelí sa miestami môžu nudiť. Napríklad by som chcel stráviť v skutočnom Wonderlande viac času. Keď je na vrchole síl a predtým, než ho začala temnota pohlcovať. Chápem tú myšlienku, no je to už myšlienka, ktorú sme tu mali. A tým pádom vieme predpovedať ako to celé nakoniec dopadne, čo sa máme naučiť a podobne. A tiež to možno mohlo byť o niečo silnejšie. No ako celok som rád, že som film videl a prial by som si sa do tohto parku aj niekedy vrátiť. Hodnotenie: B ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Animák na slušnej úrovni, ktorý sa nemusí hanbiť hlavne vtedy, keď cieľovou skupinou boli fakt len malé deti. Vytvorený alternatívny svet plných nápadov a možností, ktoré sú však využité na priemernej úrovni. P.S.: Neviem si ne vypustiť jednu otázku. Modrý medveď, really? Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (7)

  • Brianna Deniski, která propůjčila hlas June, byla vybrána z více jak 1 500 lidí z castingu. (Varan)

Reklama

Reklama