Reklama

Reklama

Láska stojí za všetko

  • Česko Všechno úplně všechno (viac)
Trailer 3

Madeline má sedemnásť a veľa číta. Nič iné totiž robiť nemôže. Jej imunita nedokáže bojovať s vonkajším svetom, a preto je stále zavretá doma vo svojej sterilnej izbe. Spoločnosť jej robia iba matka a ošetrovateľka. Všetko sa zmení v okamihu, keď pred domom v susedstve zaparkuje nákladné auto a vystúpi z neho Olly v čiernom tričku. Keďže sa nemôže so záhadným novým susedom stretnúť, začnú si vymieňať emaily. Madeline si čoskoro uvedomí, že jej život nie je skutočný a naberie odvahu všetko risknúť... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 3

Recenzie (109)

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Čo je alfou a omegou pri všetkých romantických filmoch? Mať charizmatické postavy so vzájomnou iskrou. Je jasné, že od YA nečakám scény nabité ťaživou živelnou láskou (aj okrem toho, že by to vyznelo naozaj čudne), ale kto by chcel preboha pozerať na sympatický párik, ktorého chémia je tak na úrovni kamarátstva zo strednej školy? Everything, Everything trpí presne týmto problémom. Všetky tie nesmelé pohľady a slová vyznievajú ohromne prázdne a citový vzťah si nevytvoríte prakticky vôbec. Rovnako je to aj s chorobou hlavnej predstaviteľky. Zatiaľ čo napríklad pri The Fault in Our Stars, ste pocit strachu zo straty cítili na vlastnej koži, tu choroba Maddy pôsobí ako nie poriadne ujasnená a zle prevedená dejová barlička. Na vine však nie sú hviezdy ale scenár. Ten sa snaží natlačiť do 96 minútovej stopáže všetko, čo sa mohlo odohrávať v knihe, ale ani jeden z aspektov (počnúc láskou, končiac výletmi do fantázie) nie je dotiahnutý do konca. Ide teda o romantiku ktorú si užijú mladší a nenáročný diváci. 58% ()

MikyAff 

všetky recenzie používateľa

Příjemný snímek, který poskytne nejednu věc k zamyšlení. Místy je možná až moc sluníčkový a sem tam se najdou i věci, co vám nezapadají dohromady a postrádají logiku. Proč se tím ale trápit. Hlavní pár je hrozně sympatický a Amandla nabízí jeden z nejhezčích úsměvů momentálních teenagerovských filmů. ()

Reklama

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Uznávám význam tohoto filmu. Pro dívky od 12 do 17 let (dle stupně vyspělosti). Hezká holka + hezký kluk = dojímavě krásná romance. Jenomže, osmnáctiletí kluci se takhle nechovají, nemyslí a už vůbec nepíšou takové maily. To se dá čekat spíš od starších, kde je to ale většinou znamení zkušeného svůdníka, který už to umí profesionálně. ____ Snímek mě nudil a nepřinesl nic zajímavého. SHRNUTÍ: Červená knihovna pro teenagery. ()

Janega 

všetky recenzie používateľa

Chcel som zabiť čas v obchodnom centre, tak idem si do kina na najbližší film, ktorý budú dávať. Keď mi predavačka vstupeniek povedala ten gýčový slovenský názov "Láska stojí za všetko" (až na zvracanie), tak som len prekrútil očami a tá predavačka sa popod fúzy ironicky pousmiala. Lenže ďalší film 47 metrov (mne oveľa bližší) mali dávať až za hodinu, tak som to riskol s tou Láskou. V kine som zistil, že film má názov Everything, everything, čo mi dalo nádej, že to tak nechutné nemusí byť. A naozaj vcelku zaujímavý námet o vážne chorom dievčati a jej prvej láske. Ano, je to taká americká teen romantická prkotina, ale tá zvláštna choroba tomu dáva niečo naviac. A tiež remeselne to bolo zvládnuté na výbornú. No a potom prišiel ten príbehový zvrat, ktorý zabil celý film. Celý film mi to tak znechutilo, že môžu byť radi za tie 3 hviezdičky. ()

kajas 

všetky recenzie používateľa

Trailer mě málem nalákal do kina, ještě, že jsem tak neučinila, těch peněz by mi bylo líto. Čekala jsem dojemné a zároveň inteligenci diváka neurážející drama ve stylu "Hvězdy nám nepřály" nebo "Než jsem tě poznala", tohle ale nebylo ani jedno, ani druhé. Námět je sice zajímavý, jeho zpracování bohužel potěší snad jenom dospívající mládež, ke které už se nemůžu řadit. Hlavní hrdinové jsou celkem sympaťáci, ale tu osudovou lásku jsem jim úplně nebaštila a Maddyin styl oblékání (ty plavky, proboha!!!) mě děsí ještě teď. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (5)

  • Ve filmu Maddyina matka říká, že Olly (Nick Robinson) potřebuje ostříhat. V knize má však Olly hlavu oholenou. (michy9073)
  • Ve filmu je scéna, v níž astronaut sedí na barové stoličce při večeři. Má připomínat známou malbu „Nighthawks“ od Edwarda Hoopera z roku 1942. (TaNya_)
  • Hodinky, které Olly (Nick Robinson) nosí, jsou Casio F-91w a nyní je vlastní fanoušek z New Yorku. (TaNya_)

Reklama

Reklama