Reklama

Reklama

Moja sesternica Rachel

  • Česko Moje sestřenice Rachel (viac)
Trailer 2

Osiroteného malého chlapca Philipa si adoptuje jeho starší bratranec Ambrose a na svojom statku v juhozápadnom Anglicku ho vychováva ako vlastného syna. Philip sa mu za to odvďačí láskou a miluje ho ako vlastného otca. Ambrose na radu lekára odchádza do Toskánska, aby sa liečil v teplom podnebí. Vo Florencii sa zoznámi a napokon aj ožení s Rachel, svojou polovičnou talianskou sesternicou, vdovou po jeho zosnulom bratovi. Po idylickom začiatku sa jeho zdravotný stav zhoršuje. Krátko pred svojou smrťou Ambrose stihne listom varovať Philipa, že jeho žena ho pomaly zabíja. Philip vyrazí do Florencie, aby odhalil pravdu, ale Rachel už nenájde, pretože po smrti manžela odcestovala z Talianska. Namiesto nej sa stretne s Rainaldim, jeho priateľkou a právnikom, ktorý v ňom nevyvoláva dôveru. Philip sa vracia späť na svoje panstvo do Cornwallu presvedčený, že Rachel je zákerná žena a travička, ktorá zavinila Ambroseovu smrť. O nejaký čas ho navštívi samotná Rachel. Philip ju chce privítať s chladným odstupom. O to viac ho však ohromí, že Rachel je nielen krásna, ale aj elegantná, inteligentná a citlivá. Namiesto toho, aby ju potrestal, šialene sa do nej zamiluje. Začína pochybovať o jej vine a plány na pomstu sa pomaly rúcajú. Alebo nie? Podarí sa Philipovi odhaliť pravdu? (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

MontyBrogan

MontyBrogan (hodnotenie, recenzie)

Aresko123

Hej, buď mu bolo zle z čaju a ona ho chcela otráviť, alebo bola nevinná a mal nejakú (dedičnú) chorobu. Ak išlo o nádor na mozgu, tak myslím, že jeho chovanie to mohlo ovplyvniť - napríklad spôsobiť paranoju.

Aresko123

Aresko123 (hodnotenie, recenzie)

MontyBrogan

OK, ale preco mu bolo 5 dni zle od tohojej caju? alebo to bola taka nahoda ze mu bolo zle rovnako ako jeho strykovi, a ze aj on mal teda tiez nador na mozgu a vsetko si vymyslal? To by bola strasna blbost?

na príspevok reagoval MontyBrogan

Aresko123

Aresko123 (hodnotenie, recenzie)

tento film je riadna slatanina. nic nedava zmysel, jeden rozpor za druhym. Preco mu bolo po tych cajoch zle? Oravila jedneho aj druhého? Alebo bola zrazu super jeptiska? Cele zle....

na príspevok reagoval MontyBrogan

eileen

eileen (hodnotenie, recenzie)

Po The Exception ani tento britský film není vidět v dohledné době u nás v kinopremierách, hlavně že je tam mraky akčních nesmyslů a hloupých komedií typu Mumie a Pobřežních hlídek :-(. Zase holt aspoň ušetřím 200 za lupen.

na príspevok reagoval Asenath

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Reklama

Reklama