Reklama

Reklama

Hades

(festivalový názov)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Horor / Romantický
Rakúsko, 2015, 15 min

Réžia:

Kevin Kopacka

Scenár:

Kevin Kopacka

Hudba:

Kevin Kopacka

Hrajú:

Anna Heidegger

Obsahy(1)

Mladá žena sa stále dookola prebúdza v rovnakom čase na rovnakom mieste. Nachádza sa totiž v nepríjemnom sne, v ktorom musí prekročiť 5 riek gréckej mytológie, ktorých význam je prenesený do jej milostného života. (Marceloo)

Recenzie (4)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Mladá žena sa prebúdza v rovnakom čase na rovnakom mieste stále dookola. Nachádza sa totiž v nepríjemnom sne, v ktorom musí prekročiť 5 riek gréckej mytológie, ktorých význam je prenesený do jej milostného života. - Na režijný debut to nie je zlé, avšak mne osobne tento druh hororu takmer nikdy nesedí. Téma je zvolená ideálne, ale spracovanie je nevýrazné, nie sú tu žiadne dialógy, zvolená hudba mi nevyhovuje a do hlavnej úlohy by sa podla mňa kvôli zobrazeniu hodil viac muž. Technicky je to však kvalitne odvedená práca a režisér má zrejme pred sebou svetlú budúcnosť. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Chvílemi jsem si říkal, jestli to není nějaká zasraná reklama na mobilní telefon. V tomto případě se rakušáci moc nevytáhli, protože tahle sonda do duše a psychiky jedné mladé ženy – byla nudná od první minuty až po tu poslední a nepomohl tomu ani ten monotónní zvukový doprovod. Hrálo to sice pěknými barvičkami, občas se z toho snažili udělat „psycho“, ale nuda byla prostě všudypřítomná… ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Jo, tohle mám rád. Anna Heidegger je prostě rozkošná. V nádherných barvách nasnímaný přesto hluboce temný surrealistický příběh plný romantiky, tajemna a strachu. Výborná kamera, skvělý hudební doprovod. Aniž bych byl nucen nějak přímočařeji dumat o obsahu, tohle mám prostě rád. ()

LadyLucrezia 

všetky recenzie používateľa

Vizuálně akustický zážitek, který hladí diváka po tváři. Kameraman přímo kouzlí a hudba perfektně rozjíždí atmosféru. Během 24h už na to koukám potřetí a nemám co bych vytkla. Jde o velmi příjemný, romanticky temný kraťas, který vás pohltí. Doufám, že se éterická Anna Heidegger začne objevovat na plátně častěji, v té bílé košilce a kalhotkách je vskutku k sežrání. ()

Reklama

Reklama