Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Služebnice se rozhodne vydat na nebezpečnou výpravu za svou dcerou Hannah čili Agnes McKenzieovou. Jít bez doprovodu ale nemůže. Vyláká proto přecitlivělou Eleanor Lawrenceovou – samozřejmě, bez svolení Velitele. Jak dopadne tato „dámská jízda“ mezi ostnatými dráty? A zatímco mezi Gileádem a Kanadou vřou diplomatické vztahy, Waterfordovi si plnými doušky užívají přízeň nomenklatury klerofašistické republiky ve Washingtonu. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (5)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Do hry sa už naplno zapája politika a diplomacia a ako sa ukazuje, potreby štátu sú omnoho dôležitejšie ako potreby jedinca nielen v Gileáde, ale aj v Kanade. Každopádne tvorcovia pracujú s dejovou linkou ohľadom vrátenia dieťaťa do krajiny tak, aby sme ihneď museli zapnúť ďalšiu epizódu. Sme svedkami verejných popráv, do ktorých sa musia aktívne zapájať aj služobníčky a v tomto prípade nás čaká jeden menší twist. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

  • Emily (Alexis Bledel) mluví o tom, že studovala na Harvardu. Alexis Bledel hrála dříve v seriálu Gilmorova děvčata (od r. 2000) představitelku Rory, která toužila po tom, aby se dostala právě na Harvard. (Superstein)

Reklama

Reklama