Reklama

Reklama

Santa Clarita Diet

(seriál)
  • USA Santa Clarita Diet
Trailer
USA, (2017–2019), 14 h 37 min (Minutáž: 26–36 min)

Tvorcovia:

Victor Fresco

Hrajú:

Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson, Skyler Gisondo, Natalie Morales, Kaylee Bryant, Ricardo Chavira, Mary Elizabeth Ellis, Richard T. Jones (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(30)

Bývali to obyčejní manželé, realiťáci, dokud se ona nezměnila a nezavedla je na cestu zkázy a smrti. V dobrém slova smyslu. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2017) (S01) 

V tomto prípade sa Netflixu podarilo ukázať že ak dokáže dej sústrediť len na príbeh a nie na politickú a názorovú agendu vie prísť nielen s dobrým nápadom ale podarí sa mu to aj úspešne realizovať. Sympatická dvojica realitných maklérov a ich problémy si po trošku vlažnejšom úvode rýchlo našli svojich fanúšikov a ponúkli nadpriemernú hororovú komédiu. Abby a Eric sú stvárnený o 8 a 9 rokov staršími hercami a je to už trochu vidieť, aj keď Skyler Gisondo bude môcť hrať zakriknutého teenagera pravdepodobne aj v 30ke. Tento tip na dobrý seriál od filmového fanúšika zo susedneho historického mesta bol sa ako zvyčajne oplatil a rozhodne nesklamal. ()

Takže netopýr nebo opice (2017) (S01E01) 

Veľmi slušný pilot. Zdá sa že tento seriál má jedinečný potenciál byť tak hlúpy až bude dobrý. Vďaka doporučeniu filmoveho znalca zo susedného historického mesta som vyskúšal a bolo to celkom prijemné prekvapenie. ()

Lidi žerou lidi (2017) (S01E05) 

Timmy Trumpet a jeho Freaks boli skvelou voľbou čo sa týka vyberu skladby a rovnako skvelým ťahom bol príchod nového nemŕtveho na scénu. Dej naberá na obrátkach a kto po vlažnejšom úvode ostal určite nebude sklamaný. ()

Série 2 (2018) (S02) 

Iba potvrdím názor znalca v kategórii u21 zo susedného historického mesta že druhá séria bola o niečo lepšia ako tá prvá. Nakoľko ide o seriál z produkcie Netflixu nemohlo chýbať LGBT, posmešky výhradne na kresťanskú vieru a fašizmusisti, ale na to sme si už pri produkcii liberálneho amerického odpadu zvykli. Tentokrát to dojem z vydarenej hororovej komédie príliš nepokazilo a tak je dôvod tešiťn sa aj na tú tretiu sériu. ()

Súvisiace novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (viac)

Reklama

Reklama