Reklama

Reklama

Santa Clarita Diet

(seriál)
  • USA Santa Clarita Diet
Trailer
USA, (2017–2019), 14 h 37 min (Minutáž: 26–36 min)

Tvorcovia:

Victor Fresco

Hrajú:

Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson, Skyler Gisondo, Natalie Morales, Kaylee Bryant, Ricardo Chavira, Mary Elizabeth Ellis, Richard T. Jones (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(30)

Bývali to obyčejní manželé, realiťáci, dokud se ona nezměnila a nezavedla je na cestu zkázy a smrti. V dobrém slova smyslu. (Netflix)

Diskusia

PRIDAŤ PRÍSPEVOK
Wez

Wez (hodnotenie, recenzie)

Tak zatím to vypadá jako fakt pěkná pičovina,jsem u třetího dílu a musím se do sledování vyloženě nutit.Dám šanci ještě tak dvěma dílům a jestli se to nezlepší,letí to z komplu do prdele,protože já na tom teda nic dobrýho ani vtipnýho nevidím,celý mě to naopak připadá dost trapný

Eržik

Eržik (hodnotenie, recenzie)

Tak to mě fakt sere, byl to opravdu jeden z nej sitcomů současnosti... navíc si to nechali dobře otevřené a ty postavy prostě mají super potenciál.. navíc je to podle mě těžká nizkonákladovka, asi jen ty herce museli dobře platit, tak to fakt nechápu..

Astonko

Astonko (hodnotenie, recenzie)

6thSun

That's fucked up! :( a veď som mal pocit, že tretia séria mala celkom úspech nie? Vie sa aj dôvod zrušenia?

na príspevok reagoval 6thSun

lukasK1995

lukasK1995 (hodnotenie, recenzie)

v 2 serii boli prilis blaznivy za kazdej situacie to mi dost vadilo a prislo mi to trapne

iWoman

iWoman (hodnotenie, recenzie)

Druha seria po prvej casti si zatial udrzuje standard, velmi dobre! Tesi ma ze Ramona Young dostala viac priestoru. Zboznujem tu jej coolness a jej fraza "My manager noticed you were standing here staring at this for a very long time, do you need some help?" s tym jej monotonnym hlasom. Uzasne, tesim sa ako sa jej charakter dalej rozvinie!

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Perverz

Perverz (hodnotenie, recenzie)

Married couple Sheila and Joel (Barrymore and Olyphant) are real estate agents in Santa Clarita, California. The couple's lives take a dark turn after Sheila goes through a transformation – becoming a zombie who feeds on human flesh

Uživateľ Milky. zmazal svoj príspevok.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnotenie, recenzie)

Dle toho co Netflix zatím zveřejnil to vypadá na dost ujetě černohumorný koncept.

Súvisiace novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (viac)

Reklama

Reklama