Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krátkometrážny
  • Horor

Obľúbené seriály (10)

Aunty Donna: Zábavný dům

Aunty Donna: Zábavný dům (2020)

Don't Hug Me I'm Scared meets Monty Python meets Mighty Boosh meets Flight of the Conchords... with a little help from my friends... komediálny počin roka, Netflix si (po vlne generických hitmakerov) na záver sezóny vylepšuje u mňa skóre. Chlapcov z Austrálie začínam sledovať, majú kanál aj na youtube a už teraz sa teším na season 2.

Flight of the Conchords

Flight of the Conchords (2007)

tento sitcom sa bleskovou rýchlosťou prepracoval medzi moje najobľúbenejšie seriály vôbec!

Superjail!

Superjail! (2007)

tento animovaný seriál plný násilia a brutality, popkultúrnych odkazov a zhusteného bizarna, odohrávajúci sa v sadistickej superväznici, ktorá je kombináciou Chocolate Factory Willyho Wonku a Wonderlandu z Alice in Wonderland je hrubozrný úlet a jeden z najlepších animovaných miniseriálov pre dospelých, aký som doposiaľ videl. Warden, Alice, Jared, Jailbot a The Twins sú hrdinami nevšedných sado-dadaistických dobrodružsitev plných krvi a pestrých farieb. lahôdka!

Mestečko Twin Peaks

Mestečko Twin Peaks (1990)

kto zabil lauru palmerovú? čo symbolizuje bob? čo sa skrýva v nepokojných, neustálym vetrom zmietaných boroviciach obklopujúcich najznámejšie (nekreslené) seriálové mestečko? keby niekto zostavil katalóg seriálov, ktoré musíte vidieť, tento by bol pravdepodobne na prvom mieste.

Ovládací panel
57. naj používateľ Slovensko
73 bodov