Reklama

Reklama

Santa Clarita Diet

(seriál)
  • USA Santa Clarita Diet
Trailer
USA, (2017–2019), 14 h 37 min (Minutáž: 26–36 min)

Tvorcovia:

Victor Fresco

Hrajú:

Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson, Skyler Gisondo, Natalie Morales, Kaylee Bryant, Ricardo Chavira, Mary Elizabeth Ellis, Richard T. Jones (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(30)

Bývali to obyčejní manželé, realiťáci, dokud se ona nezměnila a nezavedla je na cestu zkázy a smrti. V dobrém slova smyslu. (Netflix)

Recenzie používateľa ScarPoul k tomuto seriálu (4)

Santa Clarita Diet (2017) 

Pre mňa veľmi pohodový zombie seriál. Skvelé postavy, uveriteľné zvraty a sympatický humor. Každý z hlavných hrdinov je sympatický a tvorcovia sa celkom vyhrávajú s témou malomeštianstva a faktu, že každý pozná každého. Veľmi príjemné a hlavne v rámci žánru pomerne originálne. Druhá séria povinnosťou. Olyphant výborný a rovnako aj Barrymore. 1. séria 85% Druhá séria je ešte šialenejšia a vtipnejšia ako prvá. Olyphant, Barrymore a spol. vytvorili jeden z najoriginálnejších seriálov súčasnosti. Scenáristicky je to dotiahnuté do dokonalosti. Každý diel je plný vtipov, ktoré fungujú. A do toho sú tu funkčné emócie. Prvá séria bola skvelý štartovač. Táto posúva celý koncept o level vyššie. Som nedočkavý na tretiu sériu - 2. séria - 95% Úprimne jediné čo mi na tomto seriály vadí je prehrávanie Drew Barrymore. Inak to funguje stále. Je to vtipné, má to fungujúce zvraty a sympatické postavy, ktoré sa neustále vyvíjajú. Po scenáristickej stránke sa jedná o jednu z najvtipnejších vecí a hlúpy vtip tam nie je takmer vôbec. Plus to má dobrý soundtrack a aj silné emotívne scény. Nikdy by som nepovedal, že mi zombie seriál bude pripadať tak cool. Omnoho viac sa teraz teším na nového Jarmuscha. A Santa Claritu Diet si dávam do svojej topky. 3. Séria - 100%. ()

Série 1 (2017) (S01) 

Pre mňa veľmi pohodový zombie seriál. Skvelé postavy, uveriteľné zvraty a sympatický humor. Každý z hlavných hrdinov je sympatický a tvorcovia sa celkom vyhrávajú s témou malomeštianstva a faktu, že každý pozná každého. Veľmi príjemné a hlavne v rámci žánru pomerne originálne. Druhá séria povinnosťou. Olyphant výborný a rovnako aj Barrymore. 1. séria 85% ()

Série 2 (2018) (S02) 

Druhá séria je ešte šialenejšia a vtipnejšia ako prvá. Olyphant, Barrymore a spol. vytvorili jeden z najoriginálnejších seriálov súčasnosti. Scenáristicky je to dotiahnuté do dokonalosti. Každý diel je plný vtipov, ktoré fungujú. A do toho sú tu funkčné emócie. Prvá séria bola skvelý štartovač. Táto posúva celý koncept o level vyššie. Som nedočkavý na tretiu sériu - 2. séria - 95% ()

Série 3 (2019) (S03) 

Úprimne jediné čo mi na tomto seriály vadí je prehrávanie Drew Barrymore. Inak to funguje stále. Je to vtipné, má to fungujúce zvraty a sympatické postavy, ktoré sa neustále vyvíjajú. Po scenáristickej stránke sa jedná o jednu z najvtipnejších vecí a hlúpy vtip tam nie je takmer vôbec. Plus to má dobrý soundtrack a aj silné emotívne scény. Nikdy by som nepovedal, že mi zombie seriál bude pripadať tak cool. Omnoho viac sa teraz teším na nového Jarmuscha. A Santa Claritu Diet si dávam do svojej topky. 3. Séria - 100%. ()

Súvisiace novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (viac)

Reklama

Reklama