Reklama

Reklama

Zabijaci z malomesta

  • Česko Zabijáci z maloměsta (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ib a Edward, dvaja podnikatelia z malého dánskeho mesta, sú unavení z dlhoročného manželstva a snívajú o tom, ako si užiť svoje peniaze zarobené za svoj doterajší život na čierno. Po potýčke s vlastnými manželkami sa opijú a cez internet nájdu nájomného vraha z Ruska, aby im „vyriešil problém". No čoskoro zistia, ako veľmi podcenili svoje manželky, čo naštartuje absurdný sled udalostí a ukáže sa, že sami dvaja sa ocitli na prvých priečkach v poradovníku, koho vlastne treba zabiť... (Film Europe)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (80)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Tenhle snímek má skoro na to, aby byl kultovní, ale nedaří se to, prostě to není dotaženo do většího bizáru, anebo tam nejsou tak dobré vtipy, aby vás to skutečně dovedlo dostat. A nakonec ani ten příběh není tak skvělý, aby stálo za to se na něj koukat. Docela mě mrzí, že to tvůrci nevzali ještě o něco ostřeji. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Asi nerozumiem dánskemu humoru alebo čo, ale tento snímok ma dosť nudil. Celkom slušný nápad a scenár zaobalený do ťažko stráviteľnej a nelogickej vaty, ktorá jednak nebola nejako vtipná, ale ani zaujímavá. Čierny humor má svoj osobitý ráz a bolo ho badať aj v tomto filme, ale akosi to na mňa celé nefungovalo. 45 % ()

Reklama

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Pohodová záležitosť s typicky severským/škandinávskym humorom. A musím povedať, že párkrát som sa z chuti zasmial. Mužské postavy pobavili, hlavne Proctor... (kto nechápe, pozrieť Banshee :), u žien už to bolo horšie. Herečky to boli slabé a nesympatické. Príbeh v pohode, síce prevarený ale tak krásne naivný a priamočiary, že som sa nestihol takmer vôbec nudiť. 65 %!! ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Severania to vedia, tentokrát si ukrojili krajec na ktorý nemali... Čierna komédia sa strieda s iróniou, žartovný národnostný aspekt funguje polovičato a samotná myšlienka filmu je v princípe jasná od počiatku. Podtitul filmu by som dal ako manželské problémy po dánsky. Priznávam, že som čakal viac. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Mám vikingskou filmovou a seriálovou tvorbu převelice rád, ale tohle byla od Dánů sprostá zákeřnost. Nejhorší pro mě bylo to, že byl film s pokračujícím časem stále stupidnější, takže vydržet až do konce byla docela výzva. Hvězdičku jsem udělil za vysvětlení, proč nemají Angličané rádi svá těla, jinak byl snímek vtipný asi stejně jako "komedie" Jak ukrást Dagmaru. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama