Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kumail je stand-up komik, príležitostný vodič Uber taxi a najväčší fanúšik Aktov X. Emily študuje psychológiu, má zmysel pre humor a rozhodne sa teraz nechce viazať. Teda aspoň do chvíle, než vyrazí na večer stand-up komikov. Duchaprítomný Kumail, Emily okamžite padne do oka a aj keď obaja tvrdia opak, skoro je jasné, že nepôjde o záležitosť na jednu noc. Nádejne sa rozvíjajúci vzťah, ale naruší záhadná choroba, ktorá Emily uvrhne do umelého spánku... Až v nemocnici sa stretne Kumail s jej svojráznymi rodičmi, ktorí sa napriek začiatočnej nedôvere s Kumailom postupne zbližujú, čo generuje množstvo vtipných situácií. (Continental film)

(viac)

Videá (15)

Trailer 1

Recenzie (297)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Zvláštny snímok, plný kvalitatívnych kontrastov. Na jednej strane tu máme zaujímavý nápad a netuctovo podaný príbeh o kultúrnych rozdieloch a všelijakých problémoch s tým plynúcimi, navyše tu hrá moja obľúbená Zoe Kazan a aj keď sa od práce nepretrhla, bola radosť na ňu pozerať, no ale na strane druhej tu máme aj veľkú mieru patetizmu a emotívnej nátlakovosti, ktorá sa prejaví hlavne v presladenom závere, ktorý mi sem vôbec ale vôbec nezapasoval, škoda. Na slabší nadpriemer to však stačí. 70/100 ()

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Takové romantické drama, kdy zpočátku je film romantický, ale následně se mění v drama. Kumail Nanjiani je jako hlavní hrdina fajn, je to takovej milej chlapík, který nechce zklamat svou rodinu, ale zároveň chce být s ženou, kterou miluje. Bylo hezké i seznamování se s rodiči Emily. A napětí až do poslední minuty, jak to vlastně dopadne. Na konci jsem byl mile překvapen, že se jedná o film natočený podle skutečného života Kumaila a Emily. ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Komedie, která velice připomíná tvorbu Judda Apatowa, který je specialistou na vulgární, ale ve výsledku citlivé filmy ze života. Zde se setkáváme s pakistánským stand up komikem, který se zamiluje do sympatické Američanky, ale v rámci rodinné tradice vztah musí ukončit. Vše se změní ve chvíli, kdy dívka upadne do kómatu a hrdina se seznámí s jejími rodiči. A převážně na "vztahu" této trojice, stojí větší část filmu a jsou v ní ty nejvtipnější momenty z trochu přepálené dvouhodinové délky. Právě ta bude pro většinu diváků tím největším problémem, protože film je nejen dlouhý, ale má i velice pomalé tempo a vše se odvíjí v rytmu vtipných dialogů, ze života. Pokud divák přistoupí na fakt, že se nejedná o prvoplánovou romantickou komedii s typickým průběhem až do zdárného happy endu, film si vyloženě užije a v mnoha ohledech i dojme. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

| Rozpočet: 5 miliónov $ | Tržby: 55 miliónov $ | Tento žáner nie je ani zďaleka moje kafe, a dopadlo to presne, jak som čakal. Štandardne, bez prekvapení, s našrubovanými vyššími posolstvami. A tie stand-up výstupy? Nepochopil som, či to malo byť dobré, alebo práve znázornenie ich malého talentu. A to je veru zle. Raz určite stačilo, a pokial by som sa mohol rozhodnúť znova, tak to milerád vynechám. Nabucúce budem obozretnejší. ()

classic 

všetky recenzie používateľa

STAND - UP KOMIK, pôvodom z Pakistanu, teraz žijúci v Spojených štátoch, KUMAIL NANJIANI, napísal spolu so svojou skutočnou manželkou scenár, ako sa stretli, odovzdali ho odborníkovi na slovo vzatému - Judovi Apatowovi, a tak sa všetci rozhodli : „Natočme o tom film” ! To je na jednej strane, určite dobrý nápad, ale na strane druhej, zveriť réžiu nie príliš skúsenému Američanovi Michaelovi Showalterovi, nepokladám za úplne najmúdrejšie rozhodnutie, lebo práve povestné : “AKCIA” , mi najviac zo všetkého prekážalo, nedokázala ma presvedčiť ani nie na 40 %, a tie ostatné percentá sú zaslúžene za hercov. Inak samotná myšlienka, o čom je práve IDEA, je naopak celkom prospešná... Niečo, ako klasika : Hádaj, kto príde na večeru + doplnok hocakého filmu, v ktorom vedľajšiu / hlavnú postavu postihne veľká choroba, ktorá ju odstrčí na vedľajšiu koľaj, do pozície : kómy. Hm... nakoniec som uvážil, že tento film nebol nič extra, čo by som oľutoval, ak by som toto nezhliadol. Asi najväčšie plus je v exotickom Kumailovi Nanjianovi, ktorý de - facto hrá sám seba. ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (12)

  • Scéna, kde Terry (Ray Romano) spomína hru "Throw the Chalk at Jimmy" bola improvizovaná. (lebarbo)
  • Hádka medzi Emily (Zoe Kazan) a Kumailom, po tom čo Emily objavila fotky žien, sa naozaj nestala. Skutočná Emily sa ale nechala počuť, že, to že ju Kumail nechcel predstaviť rodine vyvolávalo v ich vzťahu napätie. (lebarbo)

Reklama

Reklama