Reklama

Reklama

This Was Tomorrow: Tomorrowland Presents...

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument zaznamenáva desať rokov veľkolepého hudobného festivalu známeho ako Tomorrowland. Snímka nám ukazuje vplyv elektronickej tanečnej hudby na ľudí v biznise a samozrejme na tých, ktorí sa podieľajú na organizácii podobných stretnutí hudobných nadšencov. (Tiko6)

Recenzie (4)

PEZ 

všetky recenzie používateľa

Úžasné zábery z úžasného festivalu. Pripomenulo mi to kombináciu Wilsonicu (kvôli hudbe) a Pohody (kvôli organizácii a atmosfére), akurát je to v oveľa väčších rozmeroch. Toto vydanie sa uskutočnilo prvýkrát v Brazílii a ľudia si to patrične užili! Fakt skvelý zážitok aj takto cez telku, človek si to o to viac váži teraz, v Coronových časoch, keď nikam nemôže ísť. Tak asponň takto virtuálne si to môžeme oživiť a pripomenúť. Snáď sa vďaka vakcínam budeme môcť už budúci rok vrátiť na podobné festivaly. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Doba kdy sem objížděl festivaly je sice pryč,ale vztah k taneční muzice (a nejen k ní) zůstal,takže podobné dokumenty vždycky potěší.Tomorrowland je navíc fenomén a mít zbytečné desetitisíce a trochu energie vůbec bych se nebránil ještě jednou vyrazit...80% ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama