Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čoby neodolateľný seladón mestských bazénov mal Maximo jediný cieľ - zbaliť bohatú staršiu dámu, nechať sa vydržiavať a viesť sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žila, ale niekedy vyschne. Dátum vydania zaradil Maxima do kategórie lenivých veteránov, keď ho jeho veľmi stará žena podvedie s veľmi mladým predajcom áut a vykopne ho na ulicu. Zo zlatej klietky sa sťahuje k sestre do obyčajného bytu a ocitá sa vo svete ľudí, ktorí pracujú, nakupujú, sami si varia a vykonávajú ďalšie nepredstaviteľné veci. Tadiaľ ale cesta nevedie. Ešteže existujú deti a tie majú spolužiačky a tie zasa majú starú bohatú babičku. Svet by predsa len mohol byť zase spravodlivý a ďalší boj o pohodlný život môže začať. Podarí sa Maximovi oprášiť svoje zašlé umenie zvodcu a obnoví slávu svojich žltých plaviek? Odovzdá tajomstvo milovníka svojmu malému synovcovi? (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (144)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Bože, ještě než odejdeš, pomoz mi najít novou manželku. S velkým srdcem, ale zas ne příliš silným." Může pracující člověk se pevným charakterem, ocelovým morálním kreditem a duší bez jediného prokázaného hříchu, tedy zkráceně JÁ, fandit takovému hovadu, jako je Maximo? Na začátku určitě nemůže, ale když své stále ještě zlehka dýchající manželce koupil jako dárek McLarena tak, že platila paninka a jezdit si bude on, tak jsem trošku slevil ze svých zásad a začal jsem se bavit. A pak jsem s tím prošedivělým kreténem začal trénovat konverzaci, chůzi a oční kontakt. Jsem však stále nad věcí a vůbec to na mně nezanechalo žádný vliv, akorát si každé ráno kolem poledne skočím do solárka, nechám si vytrhat chlupy z uší, nabarvit vlasy ... ()

bearmeedek 

všetky recenzie používateľa

Opravdu špatný a zbytečný film. Rozhodně není tím, na co si v reklamě hraje, tj. komedií o svádění a sexu po „přechodu“. Veškerou trapnost a nudu jsem vydržel jen pro účast Salmy Hayek (51). Ne, že bych chtěl u obrazovky slintat, ale hrála zde obyčejnou ženu, podstatnou část filmu hovořila svou mateřštinou, takže tady jsem ji oproti jiným filmům mohl vnímat tak nějak víc civilněji. A fakt nechápu ty nadšené ovace. ()

Reklama

LencaN 

všetky recenzie používateľa

Kupodivu při druhém shlédnutí jsem se bavila ještě víc. Správná blbinka, kdy žasnete, jak se nějaký chlap může snížit k tomu, aby se nechal vydržovat od ženské. Náš hrdina Maximo je odvržen svou stařičkou živitelkou a je nucen se bez prostředků a pracovní kvalifikace protlouct životem. Respektive se snaží přežít než si najde další bohatou dámu, která by ho rozmazlovala. Ač se to může zdát nehorázně povrchní, tak dialogy byly občas hodně super a objevilo se tu i pár vyloženě perel. Salma Hayek je neskutečná baba, ta snad ovládá tok času, protože vypadá pořád perfektně. Eugenio Derbez se na roli postaršího šviháka hodí - černá kštice, štíhlá postava a kulišácká kukadla. A menší bříško už holt značí, že nejlepší léta pro nahánění ženských už jsou v nenávratnu. Bavila jsem se nejvíc při jeho eskapádách, jak naučit svého synovce se frajersky promenádovat nebo návštěva kosmetiky. Ku prospěchu celého filmu se dočkáme i hezkého konce, který ukáže, že i když člověk může být v lecčems povrchní a vypočítavý, tak pořád ještě nad ním nemáme lámat hůl. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Poznáte filmy, ktoré sa stanu oveľa lepšími, než ich trailer? Myslím, že do tejto kategórie by som zaradil film "How To Be A Latin Lover." Z traileru to na mňa pôsobilo ako ohromná trápnosť a gýč, no keď som mal možnosť film vidieť, tak nielenže tu máme dobrý film, na ktorom sa zabavil, no reálne mám pocit, že je v ňom aj dostatok šarmu, ktorý človeka dokáže udržať pri pozornosti. A hoci to má dosť všedný príbeh a je tu kopec vecí, ktoré sa dokážu odhadnúť, nakoľko je tá dejová línia načrtnutá veľmi všedne a klasicky, tak postavy to dokážu relatívne slušne pretlačiť dopredu a spraviť z toho zábavný zážitok. Je to budúca komediálna klasika? Nemyslím si, že by som mohol ísť až tak ďaleko, ale podobne ako napríklad "Office Christmas Party" prekonal film moje očakávania o niekoľko levelov a reálne ma aj dobre pobavil. Áno, sú tu aj blbé a nemiestne fóry, no nemyslím si, že film je nejako výrazne urážlivý, nechutný alebo nevkusný. Myslím si, že keď človek videl pred dvoma rokmi film "Vacation", tak to bola skutočná ukážka hnusu a nevkusu. Ak chcete ľahkú komédiu s dobrými gagmi, myslím, že si film užijete. Za seba hovorím, že stojí za to si ho pozrieť aspoň raz. Zvážte si a čeknite si ho. Hodnotenie: B ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Je to dost nevyvazena komedia, ktora ponuka niekolko neskutocne vtipnych scen ale aj dost vela nudnej vaty. Skratenie o takych 20 minut by filmu pomohlo. Najväcsi problem som mal s hlavnym hrdinom, ktory je totalny flakac a vlastne obycajna vydrziavana kurva. To by bolo v poriadku, keby bol film pojaty cynicky a ponukal by mnoho narazok na tento spôsob zivota. Lenze ono je to pojate skoro az seriozne a film sa snazi dokonca dojat divaka tym aky tazky zivot maju tieto pijavice potom, co ich konecne vykopnu ich starsie bohate partnerky. Na to som sa nevedel prilis naladit. Bohuzial tieto seriozne sceny tu boli na ukor komickych, ktorych bolo na komediu dost malo. Eugenio Derbez vela charizmy nepobral, takze ani vdaka nemu ma jeho pribeh prilis nezaujimal. Prijemnym plusom je, ze sa aspon nepolepsil uplne a na konci neprisiel len tak k nejakej serioznej robote, ale nadalej ostal kurvou. Hlavnym tahakom pre mna a asi aj pre väcsinu divakov bude stale neskutocne nadherna Salma Hayek ako sestra hlavneho hrdinu v ktorej pekarni by som si stale rad pochutil. Aj vo vedlajsej ulohe zatieni Derbeza. Predvedie roztomily tanec a jej neustale prechadzanie z anglictiny do spanielciny nikdy neomrzi. Na konci nam aj zaspieva. Vdaka nej a par fakt vydarenym vtipom to stoji za jedno pozretie. 5/10. ()

Galéria (87)

Zaujímavosti (6)

  • Až 89% diváků v otevíracím víkendu bylo hispánského původu. (PaTeXx)
  • Vo filme si zahrali obaja synovia Eugenia Derbeza (Maximo). Vadhir stvárnil mladého Maxima a José Eduardo sa objavil v malej úlohe čašníka s nápojmi. (m.a.t.o.)
  • V den premiéry film utržil 3,9 milionů amerických dolarů a 12,3 milionů v otevíracím víkendu. Stal se tak druhým nejvýdělečnějším filmem o víkendu promítání své premiéry hned po snímku The Fate of the Furious (2017), který měl premiéru ve stejnou dobu. (PaTeXx)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené