Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď ju večer pred odchodom na exotickú dovolenku opustí priateľ, Emily Middletonová (Amy Schumerová) si rýchlo nájde náhradu - presvedčí svoju večne ustráchanú a opatrnú matku Lindu (Goldie Hawnová), aby zahodila obavy a do raja na zemi v Ekvádore vyrazila s ňou. Obe dámy už nemôžu byť odlišnejšie a čaká ich cesta plná hašterenia a sporov. Napriek tomu budú musieť prekonať všetky rozdiely a spojiť svoje sily, pretože už čoskoro sa ich dovolenka snov zvrtne na šialenú jazdu. Namiesto pohody na pláži a pitia kokteilov zažijú totiž poriadny adrenalín, keď ich unesú miestni mafiáni. Matka s dcérou namiesto šarvátok musia bojovať o holé životy a prekonávajú pritom mnohé ďalšie nástrahy, ktoré im osud - a tunajšia džungľa - postavili do cesty. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (94)

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Goldie Hawn očividně přestala stárnout. Alespoň její obličej se o to snaží... A tak celou dobu přemýšlíte, kde všude má Goldie plastiku... Kvůli tomu si pak neužijete bláznivou Amy Schumer, která má věčně trable s chlapama. Je to taková novodobá Bridget Jones. Otázka zní, zda novou Jonesovou potřebujeme... Nicméně Divoká jízda je bláznivá americká komedie z prostředí Bogoty, kterou si klidně můžete pustit v sobotu odpoledne a nebudete litovat. Vyšší ambice film nemá. Jo a duo Joan Cusack a Wanda Sykes - to je fakt třída! ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Párkrát som sa zasmial, ale je to málo. Páčila sa mi v "Trainwreck", a mám pocit, že som si ten film užil asi viac, než väčšina ostatných divákov. Bol som zvedavý, čo prinesie vo svojom novom filme "Snatched" a kombinácie s Goldie Hawn vyzerala byť dobrou voľbou. Výsledne to je ale Happy Madison komédia, ktorá nie je zo série Happy Madison a nemá Adama Sandlera. V mnohom to nefunguje, mnohé gagy sú nasilu a viac trápne a akosi tomu chýba správna konštrukcia a rozhodne to chcelo aj lepšie dialógy. Tempo filmu uteká veľmi pomaly a to napriek tomu, že sú hlavné hrdinky na úteku. Nepomáha tomu asi viacmenej nič. Pár postáv je skvelých. Goldie Hawn je podľa mňa dobrá, dobrodruh Roger je podľa mňa vynikajúci a rozhodne by si zaslúžil viac priestoru a občas mám pocit, že sa aj Emily niečo naučí. No je toho málo, čo by som mohol nejako výrazne odporúčiť. Najmä som čakal viac od Amy Schumer, ktorá je tu ale až nepríjemne sebecká a nebolo často, čo som sa na nej smial. Ako celok je to pozerateľná komédia, no jednoznačne jej chýba nejaký ten náboj, ktorý by ju dostal niekam vyššie. Hodnotenie: C- ()

Reklama

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Amy Schumer - to je tá tlstá čůza, čo je akože "nad vecou", že je tlstá a šeredná jak sviňa - s ňou som nevidel ani jeden vtipný film alebo program a tento nie je výnimkou, Goldie Hawn - "goldie" časy už dávno skončili, prakticky len prihráva vatu na trápnosti Schumerovej, Joan Cusack - nechápem, ako sa k tomuto dostala, vo filme nepovie ani slovo. Pousmial som sa presne 2x - pri "rape" píšťalke a "whale-cum" a zajtra si už nespomeniem ani na to (všetky ako-tak schopné fóry sú v trailery, pozerať film je vlastne zbytočné). Rezultát - otravné! ()

Dixieboy 

všetky recenzie používateľa

Ach jo... miluju Goldie Hawn a čekal jsem 15 let jestli se vrátí k filmu a pokud ano, tak jak? A tohle je zklamání. Ne že by to nějak vybočovalo z jejich ulítlých komedií, ale tohle byla doslova promarněná šance. Tvůrci tohoto bezmyšlenkovitého slepence amerických komediálních klišé už asi ani nebavilo vymýšlet nové vtipy a situace. Amy Schumer mám hodně rád a její humor je hodně na mojí vlně... s Goldie jsem vyrůstal a její životní optimismus z ní udělal jednu z mých nejoblíbenějších osobností... Chris Meloni, Wanda Sykes a Joan Cusack jsou také mými oblíbenci, tak proč mám sakra pocit, že si z filmu nic nepamatuju a možná ani nechci? Příběh opravdu hloupé zoufalky, která skončí se svojí přespříliš opatrnou matkou v ekvádorské džungli a vytáhnout je z problémů musí úplně debilní figurka bratra/syna... no to už je doslova vykrádačka úplně všeho. Došlo samo i na nepostradatelný emocionální patos a vše to vyústilo dojmem, že nechat se zajmout bandou... počkat, co to vlastně bylo za gang?... a pak utíkat džunglí, když vlastně ani nevíte kam, je ohromná pohoda plná vtipných situací. Škoda. Amy i Goldie jsou zatraceně vtipné, tak proč tohle někdo nevyužil v plné síle. Goldie nelze vinit, ta si ve svých 71 letech očividně užívá návrat z výslužby, ale u ostatních se opravdu divím, že tak strašně vychvalovali tohle průměrné béčko při jeho promo turné. Každopádně... za úplný odpad to označit nemůžu. Goldie mě prostě bavila a Chris taky. Třetí hvězdičku dávám za pár povedených vtípků. Ach jo. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Amy Schumer mi není vyloženě nesympatická,ale zároveň ani ne úplně sympatická a její humor mi není úplně vlastní.Od toho se odvíjí i názor na Dámskou jízdu.V jádru to není nic víc než standardní prefabrikát,kde se postavy nechovají ani trochu logicky a slušné fóry by se daly spočítat na prstech jedné ruky.Goldie Hawn navíc vypadá jak vypadá a měl jsem problém jí vůbec poznat...40% ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (3)

  • Film sa točil na Havaji. (dwdb)

Súvisiace novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (viac)

Reklama

Reklama