Reklama

Reklama

Temný Kraj

(seriál)
  • Česko Temný Kraj
Česko, (2017–2019)

Réžia:

Jitka Bártů

Hudba:

Robert Jíša

Hrajú:

Lukáš Vaculík, Kristýna Badinková Nováková, Jan Teplý ml., Karel Zima, Martin Trnavský, Saša Rašilov nejml., Tereza Kostková, Jan Novotný (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(26)

Obsahy(1)

Pražský elitný kriminalista z oddelenia vrážd Petr Kraj (Lukáš Vaculík) dáva zo zdravotných dôvodov zbohom veľkomestu a usadí sa na chátrajúcej fare po svojom strýkovi v malebnom kraji opradenom strašidelnými legendami a povesťami. Na zdanlivo pokojnom vidieku sa však cíti opustený rovnako ako osamelý strom za dedinou, ku ktorému ho viažu spomienky z detstva. Jeho návrat ku koreňom nie je nijako ľahký, ale postupne si zamiluje nostalgickú atmosféru a tajomnú malebnosť vidieka. Navyše stretáva aj nových kolegov z okresného oddelenia, ktorí sa vďaka nemu dostanú k vyšetrovaniu spletitých prípadov sériových vrážd a získajú príležitosť profesijne aj osobnostne rásť. Plachá Naďa Hamplová (Kristýna-Fuitová Nováková), snaživý Vojta Coufal (Jan Teplý) a bodrý Pepa Sláma (Karel Zima) sa vyznajú v temných zákutiach svojrázneho kraja. Petrovi sú nielen najlepšími parťákmi pri objasňovaní zločinov, ale aj spoľahlivou oporou vo chvíľach, keď všetkým nemilosrdne ubieha drahocenný čas pri vyšetrovaní zločinov. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa Tryskomyš k tomuto seriálu (6)

Temný Kraj (2017) 

Ač byl avízován seriál plný záhad a mystičnosti, dodali nám řekla bych průměr. A nakonec jsem zjistila, že seriál byl zřejmě pojmenován podle nádoru Petra Kraje, který měl v hlavě. Doktor, mimochodem manžel jeho milenky, řekl, že je tam temný kraj nádoru. Takže za mě celkem zklamání. A teď, po shlédnutí pěti dílů z 2. série, musím konstatovat, že první série byla ještě o dost lepší, než druhá. ()

Spoutaní - 2. část (2019) (S02E02) 

Dobré obsazení. Petr Kraj a čtrnáctiletý Adam Hampl. Jako by tu ani nikdo jiný nehrál. 😂 ()

Šílení - 1. část (2019) (S02E05) 

Po shlédnutí pěti dílů musím konstatovat, že první série byla o dost lepší. A vidím, že zde nejsem sama tohoto názoru. ()

Bestie - 1. část (2019) (S02E13) 

Dnes tu máme porovnávačku. Sice to nemá moc šťávu, ale pořád je to lepší než Princip slasti. A dnes tu navíc máme překvapivý závěr. ()

Reklama

Reklama