Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neznámy páchateľ uniesol mladú ženu a že nejde o predátora, ktorý sa uspokojí s jednou obeťou, dokáže ďalší pokus o únos. V ohrození života sa ocitne aj kriminalistka Jana... (TV Markíza)

Recenzie (4)

dyfur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

.....aby to malo grády ...... treba aby policajt chodil vždy sám a ak má i parťáka tak ho treba poslať preč.....a k vinníkovi sa-samo- treba otáčať chrbtom.....celá konštrukcia príbehu = pravdepodobnosť minimálna..... ()

honajz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Páni scenáristé nám zase museli viníka představit někde v průběhu děje, a když zjistíte, která scéna je v první polovině nejvíce wtf a nejzbytečnější, hnedle vám dojde, who's done it. Jinak těch náhod na to, že běhali asi po celé šestce (Praze 6) v okruhu, který se dá sotva projít za pár minut, bylo až moc - a jakoby tam snad ani jiní lidé nežili, než jen podezřelí. Scéna s trojkou divná, i když asi někdo myslel, že bude vtipná. Kavárník s garáží taky pěkný mindfuck. A kapitánka na pochůzce, která navíc neposlechne rozkaz přímého nadřízeného, to snad nemá smysl komentovat. ()

Zaujímavosti (1)

  • V prvej polovici časti sa Eva Leimbergerová zapozerá na parkovisko a cez vysielačku poprosí kolegu, aby prelustroval „kombík“ s číslom 6AO 1762. Auto Škoda Fabia Combi s číslom 6AO 1762 sa objavilo aj vo filme Bába z ledu (2017) kde ho Zuzana Kronérova používa ako súkromné auto. Fabia Combi s číslom 6AO 1762 sa objavila aj v seriáli První oddělení (2014–2016). Policajti ho používali ako služobné auto. (crescenzio)

Reklama

Reklama