Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jana a jej priateľ Jindra sa stanú svedkami vraždy kulturistu a majiteľa fitness štúdia Zdenka Břízu. Pitva odhalí, že Bříza užíval anabolické steroidy, aby prelomil svoj "genetický limit", a okrem toho tiež nelegálne obchodoval so syntetickým testosterónom. Jana pátra vo fitness pod identitou zákazníčky a v trénerovi Radevovi Bojkovi objaví človeka, ktorý jej môže steroidy nelegálne zaobstarať. Odovzdanie dopingových prostriedkov však hrozí eskaláciou, keď sa náhle objaví Jindra a myslí si, že sa Jana za jeho chrbtom stretáva so svojim trénerom. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (6)

honajz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Malilinkatý krapítek lepší než minulý, zcela stupidní díl, kde matka místo aby běžela k synovi, jestli náhodou ještě nežije, tak jde nunat cizího fracka... Tady se nám „zkoumá“ svět kulturistů a anabolik, pátrání probíhá jak u debilů na dvorku, Okatá Bez Úsměvu má nový účes a nového přítele, když teda nesmí chodit s poldou, a samotný případ opět po rozmotání nedává smysl, že? To si s ním jako pořídila dítě jen proto, že on jí projevoval soucit? A on teda o děcko zájem neměl, že musela hledat nějakého hajzlíka, aby dělal fotra? Fakt nad tím a nad motivy postav raději nepřemýšlet ()

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Miniaturní zlepšení oproti předchozímu dílu, ale jestli v tomto díle případu vraždy kulturisty s anaboliky bylo přeci jen něco trochu pozitivního, tak ta minuta vraždy na začátku, to bylo skoro jako dospělý celovečerák... jednaminuta sice jaro nedělá, ale ... ()

sorrow odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Taková specialistická klasika, kdy tento seriál už začíná vykazovat stále se opakující jevy: 1/ opět jeden ze specialistů se jakoby náhodně přimontuje k vraždě (tentokrát Šafářová), kolikrát už to tady bylo…? Největším ohrožením pro společnost jsou sami tito specialisté, 2/ vrah má opět pistoli, asi na černo drženou, protože balistici nic nezjistili, pokud vůbec něco zjišťovali, kolikrát tady už toto bylo, ty pistole se u nás prodávají v potravinách nebo co…, 3/ opět se specialisté nechají trapně zpacifikovat, kdy nejprve Kováře překvapí paní na rodičáku s hrstí soli a Šafářovou pak pán s nožem, jako oni se nedokáží ubránit sami a mají bránit ostatní občany, 4/ opět tristní vyšetřování – zkoumal někdo to kradené auto, našli tam nějaké stopy, porovnali stopy s podezřelými? Asi ne. Nakonec nám tady zbyl vlastně jeden adept na vraha, když nepočítám toho hysterického otce předávkovaného kluka, který nás měl asi zmást. K tomu ještě úsměvná vložka policistů z různých oddělení, kteří si lezou do zelí a sami na sebe líčí léčky. Jako krimi fakt nic moc, ale jako komedie pro zasmání celkem fajn. ()

Reklama

Reklama