Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Molly Bloomovú kedysi poznali ľudia ako talentovanú mladú lyžiarku. Športovú kariéru však vymenila za niečo omnoho lukratívnejšie - hazardné hry. Niekoľko rokov prevádzkovala sieť tajných herní, v ktorých utrácali státisíce dolárov slávni športovci, finanční magnáti či hollywoodska smotánka. Postupne sa jej klientela rozšírila aj o členov ruskej mafie a o Molly a jej aktivity sa začala zaujímať tajná služba. Po 10 rokoch úspešného podnikania ju agenti FBI zatkli kvôli podozreniu z nelegálnych príjmov. Najala si právneho zástupcu, ktorému porozprávala svoj životný príbeh do najmenších detailov, aby očistila svoje meno a dokázala, že bulvárne médiá o nej nevedeli všetko. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (15)

Trailer 2

Recenzie (393)

claudel 

všetky recenzie používateľa

Další velká role Jessicy Chastain, jež zase potvrzuje, že jde v současnosti snad o nejopomíjenější herečku, pokud hovoříme o velkých cenách. Velmi dlouhý příběh vyprávěný ve třech časových rovinách, takže je potřeba vyšetřit si dostatek času a pozornosti, protože tohle není film pro unaveného, opilého nebo sjetého diváka, přestože ve filmu se to alkoholem a drogami jen hemží. Jsem moc rád, že jsem Mollyinu hru viděl, jedním dechem dodávám, že Miss Sloane nepřekonala. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $30miliónovTržby USA $28,780,744Tržby Celosvetovo $59,284,015Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,721,611Tržby za predaj DVD v USA $675,594║ Tak toto je maškrta. Aaron Sorkin pri svojom debute na režisérskej stoličke doslova exceluje a krásne podfarbuje príbeh. Doslova si nás pripúta na túto jazdu. Všetko tu má svoje miesto, napätie, dokáže vzápätí okoreniť nejakým trefným spojením. Jessica Chastain je vo svojej úlohe famózna, podmaní si nás. Záver som čakal trocha iný ale zas aj tak tvorcovia prekvapili. /100%/ ()

Reklama

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Tri a pol. Je to samozrejme dobre zahrané a ultrazábavné, len som nejak nepochopil, o čom ten film bol. Alebo lepšie, nechcem si pripustiť, aby to bolo tak banálne, ako naznačuje posledný záber. Chastainová hrá svoju rutinu (nutno povedať, že u nej má to slovo trochu iný význam ako vo všeobecnosti), Sorkin to vie aj omnoho lepšie. Ps: Film obsahuje jednu z najbolestivejších pokrových prehier, čo som videl. Trochu mi to v tej scéne pripomenulo Prípad Mahowny. ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Vlčice z Wall Street. Trochu méně divočejší, umírněnější, protkané ženským šarmem, glancem a krásou na celé čáře. Chastain zde reprezentuje postavu, kterou umí a ve které ji její fandové chtějí vidět pokud možno co nejčastěji. Sebevědomou a ambiciózní kariéristku, která má ale zrovna v tomhle příběhu zdravé rácio a ve finále hraje fér a stojí nohama na zemi. Soudní procedurálka se spoustou flashbacků nabízí několik rovin. Tu v živém čase, kdy probíhají výslechy, společenskou sondu mezi miliardáře a jejich záliby, jedno vcelku mrazivé násilí a samozřejmě emocionální rovinu. K velkému překvapení zde není žádná milostná vsuvka, což vzhledem ke 140ti minutovému rozboru jedné postavy může kde kdo postrádat, ale nijak to zážitek nesnižuje. V podstatě by se dalo říct, že všechny ty propriety ze života, které máme na těhle filmech ze všední reality rádi, tu jsou. Někdy trochu zjednodušené a bagatelizované, ale plní i tak obstojně položky na seznamu atributů, které se očekávají od velkého bijáku. Kevin Costner se zřemě definitivně rozhodl, že bude na stará kolena hrát už jenom totální charizmatické borce s životním nadhledem. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Keby som si mal vybrať medzi "Olympijským farárom, alebo Sedmou", vyberiem si "Žolíka". Karty nehrám, nie je to nič pre mňa, a tak nemôžem inak, ako dať kamarátovi z mokrej štvrte, "misterz-ovi" za pravdu. Skutočne je to tak! Málo záživné .. Ale tak, moja chyba. Nemal som sa púšťať do niečoho, do čoho mi "nič". ()

Galéria (88)

Zaujímavosti (13)

  • Pokerový klub Cobra Lounge je fiktívny. V skutočnosti sa klub, kde Molly (Jessica Chastain) začínala volal The Viper Room on Sunset Strip a sídlil v západnom Hollywoode. Od roku 1993 do 2004 bol spolumajiteľom klubu Johnny Depp. Klub je známy aj tým, že sa v ňom ráno 31.10.1993 drogovo predávkoval herec River Phoenix. (De Large)
  • Postava Charlieho Jaffeyho (Idris Elba) je fiktívna. Charakter postavy je zložený z viacerých právnikov, ktorých si Molly (Jessica Chastain) na svoju obhajobu najala. (De Large)
  • Jessica Chastain (Molly Bloom) a Idris Elba (Charlie Jaffey) mali na natočenie spoločných scén kvôli nabitým rozvrhom len 10 dní. Stihli to už za 6 dní. (Astonko)

Súvisiace novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (viac)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (viac)

Reklama

Reklama