Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Molly Bloomovú kedysi poznali ľudia ako talentovanú mladú lyžiarku. Športovú kariéru však vymenila za niečo omnoho lukratívnejšie - hazardné hry. Niekoľko rokov prevádzkovala sieť tajných herní, v ktorých utrácali státisíce dolárov slávni športovci, finanční magnáti či hollywoodska smotánka. Postupne sa jej klientela rozšírila aj o členov ruskej mafie a o Molly a jej aktivity sa začala zaujímať tajná služba. Po 10 rokoch úspešného podnikania ju agenti FBI zatkli kvôli podozreniu z nelegálnych príjmov. Najala si právneho zástupcu, ktorému porozprávala svoj životný príbeh do najmenších detailov, aby očistila svoje meno a dokázala, že bulvárne médiá o nej nevedeli všetko. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (15)

Trailer 1

Recenzie (393)

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"YOUR NAME COMES UP 19 TIMES. WE NEED MOLLY... GET MOLLY... BRING MOLLY..." ------------- Scenáristický titán Sorkin si napísal a rovno aj zrežíroval vlastný film, dokonca po prvý krát. Do čela tohto príbehu postavil herečku, ktorá náturu takýchto príbehov hrá už posledných pár rokov. Lepšia voľba by to hádam ani nemohla byť. Kvalita dialógov je nepochybne vysoká a taktiež aj ich kadencia. Slová sa sypú a sypú a končia až po viac než dvoch hodinách. Dramatické to bolo zriedkakedy, no pozornosť väčšiny sledovateľov bola udržiavaná pravidelne v podobe skvostných šiat a doteraz zatiaľ najlepšie vyzerajúcej Jess. Pre tých, ktorých takéto plytké vizuality nezaujímajú, tu bol Sorkinov dialógový orchester. Záver mohol byť trochu doplnený o post-udalosti, bolo by fajn vedieť, čo pokrová kráľovná práve teraz vyvádza. Tak či onak, parádny režisérsky debut. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Keby som si mal vybrať medzi "Olympijským farárom, alebo Sedmou", vyberiem si "Žolíka". Karty nehrám, nie je to nič pre mňa, a tak nemôžem inak, ako dať kamarátovi z mokrej štvrte, "misterz-ovi" za pravdu. Skutočne je to tak! Málo záživné .. Ale tak, moja chyba. Nemal som sa púšťať do niečoho, do čoho mi "nič". ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Dievča sa rozhodne nevzdalo a aj po takom nešťastí ako je predčasné ukončenie športovej kariéry, sa v niečom dokázalo nájsť. To je sympatické... Príbeh síce tým, ktorí o pokeru nič nevedia asi moc nepovie a bude im pripadať málo záživný, no pre mňa ako milovníka tejto kartovej hry to bola lahôdka. Mňa zasa skôr rušili tie časté reči o politickom a právnom pozadí celej kauzy. Avšak predovšetkým oceňujem vynikajúci výkon Jessicy Chastain, ktorá až týmto snímkom všetkým ukázala, čo v nej naozaj je, klobúk dole. Tiež celkom prekvapivo ma tu zasiahla jedna scénka, ktorú by som tu veru nečakal - scénka so starším mafiánom, ktorý si prišiel k Molly po peniaze. Tak drsný, tak naturálny prepad by snáď nedokázal natočiť ani Coppola. Veľká spokojnosť. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $30miliónovTržby USA $28,780,744Tržby Celosvetovo $59,284,015Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,721,611Tržby za predaj DVD v USA $675,594║ Tak toto je maškrta. Aaron Sorkin pri svojom debute na režisérskej stoličke doslova exceluje a krásne podfarbuje príbeh. Doslova si nás pripúta na túto jazdu. Všetko tu má svoje miesto, napätie, dokáže vzápätí okoreniť nejakým trefným spojením. Jessica Chastain je vo svojej úlohe famózna, podmaní si nás. Záver som čakal trocha iný ale zas aj tak tvorcovia prekvapili. /100%/ ()

classic 

všetky recenzie používateľa

« Ty kokso, vygooglil som si "Poker Princess” , a je to kočka, ako hrom, že dekoltová chastainka sa nemusí vôbec za nič hanbiť, lebo je rovnako s-e-x-y » 『 Oscarový, ‘urečnený’ scenárista Aaron Sorkin napísal príbeh najznámejšej sociálnej sieti F-a-c-e-b-o-o-k, ktorý filmovo zrežíroval nikto menší, ako David Fincher, a ak si ešte dobre pamätáte, postavy tu neustále rapotali, ako staré tetky na trhu, čiže všeličo sa tu poriešilo, a tak isto činí i vo svojom režisérskom debute, kde neobyčajne zaujímavo hrá Jessica Ch. 』Ponuka réžie je na trojitý chod, t.j. flashbacky, prítomnosť a budúcnosť_a trochu tak roztržitý je scenár i réžia zároveň, čiže preskačky odtiaľ a tam pôsobia rušivým dojmom, keď sekvencie s Elbom sú o ničom, s Costnerom celkom fajn, ale najlepší je zlatý, stredný stred, kedy sledujem totálne extravagantnú osobnosť, ktorú extrémne baví to, čomu sa venuje, až jej to postupne prerastá cez hlavu ! _ G-A-M-B-L-E-R-S-T-V-O je nebezpečná vášen, či závislosť, a ako tak pozerám, nevyzerá to tak, že by to bolo na ústupe. „Molly Bloom bola mladá žena, ktorá si išla za svojim cielom” , a Aaron Sorkin mohol iba napísať scenár, a niekto iný sa mal chopiť réžie... Napríklad... ? ()

Galéria (88)

Zaujímavosti (13)

  • Molly Bloom, ktorá má zákaz vstupu do Kanady pre obvinenia z federálneho zločinu, získala 48-hodinový preukaz na návštevu tejto krajiny v deň premiéry filmu na TIFF. (zajo91)
  • Postava Charlieho Jaffeyho (Idris Elba) je fiktívna. Charakter postavy je zložený z viacerých právnikov, ktorých si Molly (Jessica Chastain) na svoju obhajobu najala. (De Large)

Súvisiace novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (viac)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (viac)

Reklama

Reklama