Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Molly Bloomovú kedysi poznali ľudia ako talentovanú mladú lyžiarku. Športovú kariéru však vymenila za niečo omnoho lukratívnejšie - hazardné hry. Niekoľko rokov prevádzkovala sieť tajných herní, v ktorých utrácali státisíce dolárov slávni športovci, finanční magnáti či hollywoodska smotánka. Postupne sa jej klientela rozšírila aj o členov ruskej mafie a o Molly a jej aktivity sa začala zaujímať tajná služba. Po 10 rokoch úspešného podnikania ju agenti FBI zatkli kvôli podozreniu z nelegálnych príjmov. Najala si právneho zástupcu, ktorému porozprávala svoj životný príbeh do najmenších detailov, aby očistila svoje meno a dokázala, že bulvárne médiá o nej nevedeli všetko. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (15)

Trailer 2

Recenzie (395)

marhoul 

všetky recenzie používateľa

Bezesporu zajímavé téma. Holka je vychcaná jako mraky, nevěřím absolutně vůbec, že s mafiánama netáhla, verdikt soudu je mi toho důkazem. Tahle Molly má hooodně dlouhé prstíčky, pohybovala se roky mezi vlivnými, to by pochopil i blbec... Jessica vypadá jako coura od cesty, ale hrála dobře. Co mi nesedlo, bylo psychologické rozpitvávání jejích běsů z dětství, tahle linka tam být neměla, ale po Jobsovi, kterým mě Sorkin doslova vytočil, dávám za 4. ()

mm13 

všetky recenzie používateľa

Bez popisného rozhovoru s tatkom na lavičke a doslovností po finálnom pojednávaní to pán Sorkin nešlo? Ste si sám režíroval, tak vám nemal kto dať po prstoch a preškrtať to, čo? Tak mi napadá, či vy nebudete ďalší z tých dobrých scenáristov, ktorí sú len takí dobrí, akí dobrí režiséri ich scenáre točia...? No, ale dovtedy chvíľami až vynikajúce. Nabudúce však radšej volajte... s takým niečim... napríklad Eastwoodovi. ()

Reklama

pepo 

všetky recenzie používateľa

Scorsese light, alebo ako si nalozit na svoje plecia prilis vela. Sorkin - reziser podraza svojou neskusenostou potencial Sorkina scenaristu. Jeho praca bola doteraz regulovana majstrami (od Reinera cez Finchera az po Boyla) takze mohli vznikat uzasne filmy. Molly je "iba" ok. A je to skoda. Hlavne kvoli fantastickej Jessice Chastain, ktora si zasluzila lepsie uchopeny film. 7/10 ()

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Film Molly's Game mi svým stylem podávání informací přišel jak jakási variace na snímek "The Wolf of Wall Street", kde Leonardo DiCaprio, stejně jako Jessica Chastain zde, předvádí neuvěřitelné finanční machinace, což je doprovázeno jejich "voice-overem" v pozadí. Snímek samotný pak zaujme svým skvělým spádem, které i navzdory enormní záplavě informací nemá problém udržet zavedené tempo. Velkou zásluhu na tomto všem má propracovaný scénář společně s hereckým výkonem Jessicy Chastain, která v tomto snímku exceluje. Jediným negativem tohoto povedeného filmu je tedy jeho dlouhá stopáž, která si "vysloužila" několik umučených pohledů na hodinky. Ale až na tento detail se jedná o svižný snímek, ve kterém se peníze, poker a krásné ženy jen "míhají". Skvělá práce! „Because it's my name... and I'll never have another.“ ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Sorkinův kulometný scénář nám na talíř tentokrát naservíroval on sám a je třeba říci, že právě škola pana Finchera měla na jeho styl největší vliv. Ladně skáčeme v čase, kadence informací je učebnicová a příběh neobětuje inteligenci emocionální rovině. Herci si vychutnávají každou repliku a Pembertonova hudba je znovu vynikající. Holky mají konečně pořádný vzor. Skvělé. Tabulka v Excelu. ()

Galéria (88)

Zaujímavosti (13)

  • Pokerový klub Cobra Lounge je fiktívny. V skutočnosti sa klub, kde Molly (Jessica Chastain) začínala volal The Viper Room on Sunset Strip a sídlil v západnom Hollywoode. Od roku 1993 do 2004 bol spolumajiteľom klubu Johnny Depp. Klub je známy aj tým, že sa v ňom ráno 31.10.1993 drogovo predávkoval herec River Phoenix. (De Large)

Súvisiace novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (viac)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (viac)

Reklama

Reklama