Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy ju nespusti z očí. Nikdy ju nepodceňuj. Nikdy sa nezamiluj...
Bývalý agent tajnej služby a člen ochranky prezidenta USA Frank Farmer (Kevin Costner), sa v súčasnosti živí ako osobný strážca. Ako profesionál svoje úlohy plní presne a bez problémov. Chce mať prehľad o každom detaile svojej činnosti a nechce protivníkovi poskytnúť žiadnu šancu. Jeho novou klientkou sa stáva slávna speváčka a herečka Rachel Marronová (Whitney Houstonová), ktorej kariéra neustále stúpa. S popularitou však prichádzajú aj nezvyčajné veci – od jedného fanúšika začne dostávať výhražné listy s nebezpečným podtónom. Musí sa teda postarať o svoju bezpečnosť. Najlepším osobným strážcom je Frank – a tak sa stretávajú dvaja špičkoví profesionáli. Rachel spočiatku odmieta so svojím osobným strážcom spolupracovať, ale rad dramatických udalostí  ju donúti brať ohrozenie vážne. Ukáže sa, že vrahom je skutočný profesionál a začína sa nebezpečná hra, ktorá vyvrcholí pri odovzdávaní Oscarov. Vzťah Franka a Rachel sa však medzitým skomplikuje: obaja očakávali, že budú vedúcou osobnosťou tohto vzťahu. Nečakali však, že sa Frank prehreší proti vlastným pravidlám, a že sa do seba vášnivo zamilujú ... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (477)

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Ja byť jej bodyguard a hentaká je na mňa odporná ako na začiatku tak jej hlavu otrieskam o stenu a zaviažem ju vo vreci na zemiaky a hodím do kanála. Toť vsjó... a pozerám tu, že veľa báb píše, že mali rady tento film ako malé?! To je vtip, že? Videla som to v 20 rokoch a vidím, že moje detstvo nebolo o nič ukrátené. Ako malá som pozerala Tom a Jerry a nie romantické drámy. ŽENY... ()

WANDRWALL 

všetky recenzie používateľa

Kevin Costner v nezvyklé roličce. Slaďáčku. Děj jde podle očekávání, nic překvapujícího a udivujícího, ačkoli se člověk narodil proto, aby se i divil. Tedy pardon, diví se jen ti diváci, co se jim tato neskutečná blbina líbí. W. Housten začala později enormě chlastat. Inu děj filmu a realita obvykle jsou si hodně vzdáleny.***(4.10.2010) ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Romantika nejen pro producentská bankovní konta, kde se Costner neustále vrhá. Do nebezpečí, do milostných dobrodružství, do střel, do postele Whitney, občas dokonce vrhne nožem a vám nezbývá nic jiného, než se nakonec s něžným šepotem na rtech „I will always love you“ vrhnout do jeho ochranářské náruče. To mi připomíná dětský vtip: „Víte, co spojuje Kevinovu trvalou erekci při natáčení milostných scén Franka Farmera a americké astronauty v nesnázích? Je to věta: Houston, we have a problem.“ ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"I'M HERE TO KEEP YOU ALIVE, NOT HELP YOU SHOP." --------- Veľmi silné tri hviezdy. Aj keď film stavia na romantickej zápletke, prezentovaná bola kvalitným spôsobom, miestami intuitívne, ale hlavne bola dávkovaná sporadicky, zmixovaná spolu s poriadnou akciou a napätím. Keďže som film nevidel miliónkrát ako väčšina, patrične som si ho vychutnával aj teraz a keď po dvoch hodinách konečne začala znieť ospevovaná skladba I Will Always Love You, zimomriavky nesklamali a kompletne ma pohltili. Ak sa dnes dobre vyspím, bude to za štyri. ()

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Osobní strážce s osobním kouzlem, které se ani po letech nedá přehlédnout. Režisér zrovna nepředvádí úchvatný výkon, i když jistě půjde o jeho životní film, ale velký trn z paty mu vytrhává dvojice Kevin Costner - Whitney Houston. Mezi nimi je to ukázková chemie, která funguje po celou dobu a filmu dává naprosto všechno a zvedá ho z velkého klišé a obyčejnosti ke hvězdám. A mimo jiné oblíbený film mojí maminky. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (31)

  • Frank Farmer (Kevin Costner) použije k rozseknutí šály vyhozené do vzduchu meč wakizaši, který je podobně jako katana jedním z nejostřejších a nejnebezpečnějších japonských mečů. (Yoshitsune)
  • Kevin Costner (Frank Farmer) uvedl, že se ho lidé v době uvedení filmu často ptali, zda mu nevadí, že jeho hereckou partnerkou je zpěvačka a herečka černé pleti Whitney Houston (Rachel Marron). (Lynette)
  • Přibližně v čase 1:15:00 prochází Frank (Kevin Costner) dveřmi, ve kterých se zrcadlí mikrofon. V čase kolem 1:15:08 se otočí ke stropu. (pobotom)

Súvisiace novinky

Remake Osobního strážce je na cestě

Remake Osobního strážce je na cestě

16.09.2021

Oceňovaný dramaturg Matthew Lopez dostal za úkol připravit scénář k nové verzi kultovního romantického dramatu Osobní strážce. Ve snímku z roku 1992 si hlavní role zahráli Kevin Costner a Whitney… (viac)

Osobní strážce princezny Diany?

Osobní strážce princezny Diany?

05.07.2019

Kevin Costner (Hřiště snů, Tanec s vlky) si v mnoha pokračováních nezahrál. Objevil se vlastně jen jako vedlejší postava v Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti, a nyní má hl. roli v seriálu… (viac)

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (viac)

Reklama

Reklama