Reklama

Reklama

Krvavé písky

  • USA It Stains the Sands Red
Trailer 1

Ve víru zombie apokalypsy se Molly, zoufalá žena z Las Vegas, ocitne v poušti, kde je ponechána napospas hladovému zombie, který je jí v patách. Zpočátku se jí daří držet si před svým nemrtvým pronásledovatelem náskok. Jakmile si však uvědomí, že zombie nepotřebuje spát ani odpočívat, její útěk se rychle promění v noční můru. S docházejícími zásobami sužována drsným prostředím, Molly bude muset sebrat poslední zbytky svých netušených sil a stanout tváří v tvář nestvůře i vlastním démonům, které ji celý život pronásledují. (Cinemax)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (50)

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

-Dej mu pět minut a dá pokoj.- Jedna poušť a jedna zoufalá žena. Hned s prvním zákusem střeva ven a pak ještě jednou. Sice jsem nikdy nepochopil, proč by zombie (stejně jako kanibalové) měli žrát střeva, ale pro film je to efektní, uznávám. Ač se to nezdá, jde především o drama, a tak žánroví fanoušci jsou zřejmě zklamáni. Já byl velmi spokojen - vtipné, krvavé, dojemné. Scéna s koksem, pneumatikou na krku či klopotné putování pobavily, k tomu pak svěrák, vrtačka a lopata jako vražedné nástroje a navíc zombie, co se ukáže jako nebezpečí, ochránce i pomocník. A za ten konec prostě musím jednu hvězdu přidat, páč tady jsem si ho přál, i když u těchhle filmů jeden nikdy neví. Výsledný mix mi sednul, ale chápu, že leckomu ne. Hudba - Stitches, Amen Dumes, Anna Calvi, Blitz//Berlin. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Nudny road movie v ktorom sa na špacír po opustenej pusti vyberie zombie a jeho baba. Alebo to bola baba a jej zombie? Nieco take. Jej sa huba po cely cas nezatvori a on ako spravny gavalier drzi hubu a krok. Cestou si obcas pochutnaju na nejakej bašte. Ona na vodke a kokse a on na jej stavnatej pouzitej vlozke. A obcas stretnu nejakeho dobraka z ktoreho sa zakazdym vykluje hnusne hovädo. Nastastie sa z verneho stalkera postupne stane rytier na bielom koni, ktory tu ukecanu fetacku zakazdym zachrani. Takze nakoniec sa z toho skoro vykluje romanticky film o dvoch exotoch. V takychto ludoprazdnych filmoch nesmu chybat este aj nejake tie spominacky na tragicku minulost, aby nam ta otravna zenska konecne zacala pripadat sympaticka. Nepodarilo sa a po väcsinu filmu som sa nudil a cakal na vyslobodenie v podobe zaverecnych titulkov. Aj napriek kratkej stopazi som mal pocit, ze prislo po niekolkych hodinach. Ale technicka stranka je solidna a aj obcasne gore sceny su pekne stavnate. 4/10. ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Počas cesty na letisko prekvapí Molly (Brittany Allen) a jej partnera človek nakazený zombie vírusom. Ten túži po jej mäse a je rozhodnutý sledovať každý jej krok. Na Molly preto čaká prechádzka púšťou v postapokalyptickom svete plnom nebezpečných nástrah s jedným z nakazených v pätách. - Moji oblúbenci The Vicious Brothers opäť nesklamali a do Zombie subžánru prinášajú velmi zaujímavý príspevok. V podstate je to len o dvoch postavách, ktoré však dokážu byť velmi zaujímavé a scény dokážu zabaviť aj divákov, ktorí nemajú radi pomalé horory. Tampóny sú tento rok v hororoch velmi žiadaným artiklom (A Cure for Wellness, Tonight She Comes, It Stains the Sands Red). Začiatok záverečného soundtracku je pre mňa ako stvorený. Len škoda, že sa to dostalo do distribúcie štúdia so slabším PR manažmentom. Bol by som velmi rád, keby sa The Vicious Brothers v blízkej budúcnosti pozreli na Werewolf alebo Vampire tému, pretože ten ich štýl mi sedí ako štýl málokoho iného. + herečka z Extraterrestrial + herec z Grave Encounters + herec z Recovery ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónov║ Prvá tretina filmu je dosť nehybná, sa to vlečie, sledujeme trafenú blondínku ako sa trepe vypriahlou pustinou so zomíkom v pätách. Časom sa dá aj na tú ich súhru, cestovanie a prkotiny čo pri tom zažívajú zvyknúť. Občas príde aj na nejaký ten podarený heft, uletenosť čo pobaví. Je to natočené v bez servítky, drsné, miestami príde aj na nejaké to napätie. Na škodu je ale že to miestami príde rozvláčne a nemá to tú správnu formu, ktorá by strhla k úplnej spokojnosti, lebo pár dobrých nápadov sa tu nájde. /45%/ ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Zombie novinka, která má chválené ohlasy z festivalů a mně se také líbila. Opravdu se jedná o velmi originální zombie film, kde hlavní hrdinka putuje pouští a nahání ji jeden otravný zombie, který ji chce za každou cenu sežrat. Hlavní hrdinka je kočka a hláškuje teda jak o život, je to velmi vtipné, hezky natočené, místy i krvavé a dojde i ke znásilnění,což jsem v zombie filmu dlouho neviděl. Nejvtipnější mi přišlo jak chtěla nakrmit Zombieho krvavým tampónem .. Ke konci se to začne ubírat trošku jiným směrem, né každého to potěší,ale já se bavil fajn.70% ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (4)

  • Myšlienka vytvorenia filmu, v ktorom je po väčšinu času jeden zombie, sa v hlave tvorcov zrodila po tom, čo videli horor World War Z (2013), v ktorom sú tisíce zombies. Oni chceli byť odlišní, a preto sa rozhodli obsadiť čo najmenej nakazených. (Marceloo)
  • Herečka Brittany Allen (Molly) nosila topánky s vysokým podpätkom nielen v púšti, ale aj mimo natáčania. (Marceloo)
  • Do hlavnej úlohy mal byť pôvodne obsadený muž. (Marceloo)

Reklama

Reklama