Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On je športovo založený reportér nočného dopravného vysielania v rozhlase, ona je slobodomyseľná spisovateľka z bohatej a veľmi snobskej rodiny. Zdá sa, že ich šťastiu nestojí nič v ceste. Aké je však prekvapenie Tomových kamarátov! A aké zdesenie zavládne v Sarahinejrodine, keď sa mladý pár do seba tak bleskovo zamiloval! Tom sa okamžite prispôsobí jej vnímaniu sveta, životných hodnôt a očakávaní. A Sarah úplne ignoruje otcove varovanie pred krokom, ku ktorému ju ťahá hlas srdca. Nedajbože, aby sa konala svadba, aby sa vydala za „rytiera v hrdzavom brnení“! Lenže svadba je... A veľká. Po nej mladý pár s predstavou dokonalej dovolenky vyrazí do Talianska. Vďaka Sárinmu bývalému priateľovi Petrovi Prentisovi (Christian Kane), ktorý je čírou náhodou práve v Benátkach, a vďaka reťazcu neúnavných prepletencov smoly, však prechádzajú mladí novomanželia testom limitov svojej lásky... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (142)

Gwilwen 

všetky recenzie používateľa

Ashton Kutcher je tak nesnesitelný, že se divím hlavní hrdince v podání Brittany Murphy, že po něm ten popelník nehodila hned v úvodu, což by podstatně snížilo stopáž filmu a zároveň by se zvýšila pravděpodobnost, že pokud by se Ashton totiž nacházel po celou dobu v agónii, možná by film dopadl líp. Hvězdička je za fotogenické Benátky. ()

novoten 

všetky recenzie používateľa

Krásná Brittany Murphy bez jediného pořádného vtípku a nevděčně obsazený trouba Ashton Kutcher. Občas jsem se sice usmál, nejvíc asi když hlavnímu hrdinovi ruply nervy a chystal se pohrabáčem zabít domnělého konkurenta, ale většinou jsem jen kroutil hlavou nad tím, co mi scénář předkládá. Větší várku klišé a stokrát viděných zvratů jsem asi ještě neviděl. ()

Reklama

zigy 

všetky recenzie používateľa

Takový medový dýchánek (viz slovenský název filmu) vhodný zejména pro fanynky Ashtona.... Vtipná byla zejména scéna, kdy Aston přesvědčuje svoji milou, že ta podprsenka, kterou u něj nalezla, je její..:) Když Američané cestují po Evropě, u mě vždycky mají úspěch zaručen - viz filmy "Jestliže je úterý, musíme být v belgii", nebo "bláznivá dovolená v Evropě".....Prostě: Jsou romantické komedie vtipné a inteligentní, a pak ty ostatní - tahle s přehledem patří do první kategorie, ale trhák to nebude. ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia z typických amerických komédií. Nemyslím, že je nejak moc podpriemerná, skôr len priemerná. Je to milá zábava, ktorá možno každého nemusí baviť, ale pre mnohých je dobrá. Vtipkára Ashtona mám rád, takže mi tu vôbec nevadil a Brittany tiež ušla. Dej je možno trochu stereotypný a naivný, ale na večerné pobavenie úplne stačí. 55%. ()

ivishka 

všetky recenzie používateľa

Můj oblíbený novomanželský filmový pár :-D. Jen tihle dva mladí herci mohli stvárnit něco tak jedinečného. Tom Leezak a Sarah McNerneyová oba z jiné společenské vrstvy ale jak se říká láska dělá divy :-). Rodičům se však volba jejich dcery ani trochu nelíbila, protože doufali,že se provdá za skvělou partii Petera-pohledného a hlavně bohatého obchodníka. "Náhodou" se potkají na líbánkách v Itálii a přes veškeré příhody a nešťastné náhody mladého páru si Sarah Peter získává svou "dokonalostí". Nebyla by to správná romantická, karamelová záplava, kdyby se "nerozešli" a Tom Leezak by nepřijel a neztropil histerickou scénu před bránou domu jejich rodičů. Mám i přes veškeré předsudky velmi ráda tento film a hlavně tyto dva herce Brittany Murphy a Ashtona Kutchera a velmi mě mrzí,že jim to spolu nevyšlo a že to s Brittie dopadlo tak špatně. K připomenutí této velké herečky mi musí však stačit tyto (dle hodnocení) béčkové filmy a tak za mě 95%. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (17)

  • Když se točila scéna se švábem, tak se jim ztratil a natáčení se muselo na 20 minut přerušit, aby ho mohli najít. (HappySmile)

Reklama

Reklama