Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Boľavé nohy a telo, nadmerná únava po dojčení a permanentné vyčerpanie – Marlo (Charlize Theronová) v skutočnosti neplánovala tretie tehotenstvo. Zatiaľ čo jej manžel Drew (Ron Livingston) hrá v posteli videohry, Marlo medzi deťmi vypúšťa dušu, ničí si telo a všetky domáce povinnosti stíha doslova s odretou kožou. Jej najstaršia, osemročná Sarah (Lia Franklandová), práve prežíva prvé pochybnosti o svete a sebe samej, syna Jonaha (Asher Miles Fallica) takmer vyhodia zo škôlky a Marlo dojčiaca bábätko už dávno zabudla, aké sú jej vlastné potreby. Keď jej bohatý brat Craig (Mark Duplass) nečakane najme nočnú opatrovateľku, spočiatku Marlo nie je vôbec nadšená. Až keď mladá žiarivá Tully (Mackenzie Davisová) skutočne stojí pred dverami, ohromená matka si uvedomí všetky jej výhody. Prvýkrát po rokoch má opäť čas pre seba! A medzi Tully a Marlo sa začne pomaly rozvíjať nečakané a neobyčajné priateľstvo... (TV JOJ)

(viac)

Videá (8)

Trailer 1

Recenzie (107)

Vxxx 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý snímek. Charlize předvedla skvělý výkon. Jsem stále lehce rozpačitá z toho konce. Nevím zda-li by si to s jiným koncem nezasloužilo další hvězdu. Ale rozhodně je to film, který se mnou nějakou dobu zůstane. Netuším, proč to má nálepku komedie. Je to drama všech dramat. Jako komedie to opravdu nefunguje ani trochu. Jako drama je to ovšem působivé. A dost realistické. Za mě 4* a jsem moc ráda, že jsem film viděla. ()

Vyhy 

všetky recenzie používateľa

Vůbec nechápu, proč je film zařazen do kategorie komedie, protože jsem se zasmál (upravuji - pousmál) asi jen dvakrát. Rozhodně se jedná o drama. Drama jedné matky, která po třech dětech je tak vyčerpaná, že nestíhá vůbec nic, ani ovládat své emoce. Není se čemu divit! Líbilo se mi, že film staví její příběh do reálného světla. Ano, mít tři děti - z toho jednoho, kterému musíte prokazovat neobvyklou péči - a manžela neustále v práci, to vyžaduje velkou dávku síly! Naštěstí se objeví noční chůva Tully, která se vším pomůže. Je tomu ale skutečně tak? Ten konec jsem nečekal. Je pravdou, že jsem čekal nějaký podraz, ale toto mě nenapadlo. Super myšlenka, skvělý výkon Ch. Theron, dobrá krátká stopáž. Doporučuji, hlavně matkám. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Reitman v té lepší fromě...víc než kdy jindy tady hodně záleží na tom jestli si člověk něčím podobným prošel a jeho zkušenostech.Hodně věcí tu např.svobodný dvacátník těžko docení.Charlize je každopádně výborná a závěr to celé (což mimochodem není komedie,ale místy celkem nekompromisní drama) posouvá ještě někam dál,což sem vůbec nečekal...80% ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Taká výstižná idylka, ktorú so sebou prináša materská "dovolenka". Musím uznať, že Charlize Theron podala fantastický výkon a tú deprimovanú mamičku na pokraji nervového zrútenia zahrala vynikajúco. Len škoda, že po dejovej stránke to bolo také nevyvážené - v podstate to nemalo v sebe žiadne výrazné zlomy (samozrejme, s výnimkou toho v závere), takže to malo skôr taký nádych stereotypu (aj keď to bol možno práve Reitmanov zámer, poukázať, že materská dovolenka = stereotyp). No neskôr som mal pocit, že film v ďalších fázach nebol až tak o materstve ako o rastúcej závislosti na dokonalej chúve Tully, ktorá mi až nápadne pripomínala mladšiu obmenu Mary Poppins. No a otecka, ktorý sa radšej venoval videohrám ako vlastnej rodine, to radšej nekomentujem. Celkovo mám z toho zmiešané pocity, na jednej strane som nadšený z výkonu Charlize a realistického podania úlohy matky, no zároveň ma mrzí ten slabší scenár a na môj vkus až príliš idealistickej Tully. Takže akurát tak 3* (predovšetkým za Charlize). ()

angel74 

všetky recenzie používateľa

Moc hezky plynoucí příběh o mateřství a každodenním životním koloběhu s úžasnou Charlize Theron v roli unavené matky tří dětí. Bez ní by byl tenhle snímek poloviční. S neskutečnou grácií zastínila veškeré herecké osazenstvo a film si v podstatě ukradla sama pro sebe. A já jí tleskám také za ochotu nabrat potřebná kila, aby byla i fyzicky co nejvíce autentická. Ráda bych ještě podotkla, že patřím k těm, kterým se konec s nečekaným rozuzlením dost zamlouval. (80%) ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (5)

  • Charlize Theron kvôli roli pribrala zhruba 22 kíl. Jej deti si o nej mysleli, že je naozaj tehotná. (Astonko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 23. ledna 2018 na filmovém festivalu Sundance. (ČSFD)
  • V květnu 2017 získala distribuční práva na film společnost Focus Features a stanovila datum uvedení do kin na 20. dubna 2018, avšak v březnu 2018 bylo datum posunuto na 4. května 2018. (griph)

Reklama

Reklama