Reklama

Reklama

Belzebuth

Trailer

Obsahy(1)

Po tom, čo detektív Ritter (Joaquín Cosio) prišiel tragicky o svojho syna i manželku, je povolaný na vyšetrovanie k prípadom, ktoré môžu mať spojitosť so smrťou jeho rodiny. To, čo sa zdalo ako banálne prípady s jasnými páchateľmi má však oveľa hlbšie pozadie. Zistenie, že sa u všetkých prípadov objavil exkomunikovaný kňaz z Vatikánu tomu tiež rozhodne nepridávajú na jednoznačnosti. (dixx)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (25)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Úvod v porodnici byl parádní a i když se masakr odehrával mimo záběr, představivost v mém případě pracovala na plné obrátky a nebylo to nic hezkého. V dobrém slova smyslu. Jenže celkem záhy film sklouzl do obyčejné satanistické slátaniny s týmem paranormálních vyšetřovatelů, který se snaží skeptického policajta přesvědčit, aby prozřel a postavil se démonovi jak se sluší a patří. Sice ještě proběhlo pár scén s útoky na děti, které byly celkem solidní a mě se hodně líbila sekvence s Ježíšovou sochou, ale jinak mě film nechával chladným až do nepříliš povedeného finále. Svůj podíl na tom má i Cosio, který není zrovna tím typem hrdiny, kterému by člověk fandil a neprospívá ani přetažená stopáž. Na jedno podívání OK, ale od Mexičanů jsem zvyklý na mnohem lepší kousky. 50% ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

V Mexiku někdo vraždí děcka a případ vyšetřují dva tlustí vyžraní detektivové , kteří by z fleku mohly dělat reklamu na Kfc a Mcdonald. Největší problém filmu je ten , že pokud se zde nevraždí ty děcka (porodnice, škola, plavecký bazén, kino) tak film nemá co nabídnout jelikož vyšetřování vypadá zhruba takhle někdo říká věci o satanovi démonech atd. a ten tlustý blbeček se tam pořád směje nebo ho zesměšňuje. Film nebude nejspíše oblíbený ani u muslimské komunity ani u křesťanské za větu, že dříve byl Mesiáš muslim, ale křesťané proti němu zahájily křížovou výpravu a zabily ho. Konec se též nepovedl a táhne se. 60 procent vidět to vícekrát jdu níže. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Zvláštny horor. Pristupoval som k nemu ostražito a pravdupovediac ktovieako sa mi doňho nechcelo. No zaujalo ma, že o ňom na svojom Facebooku v marci 2021 pozitívne písal britský hororový spisovateľ Adam Nevill (Rituál), tak som sa odhodlal a pozrel som si ho. Najskôr mi to pripadalo nie zlé, ale priemerné. No s pribúdajúcimi minútami to prekvapivo dostávalo pazúry a tesáky... a začalo ich to drsne používať. Scéna v pôrodnici je niečo, čo by v hollywoodskom horore zrejme nikdy nemohlo byť, ale rovnako brutálna je i scéna s bazénom. Herci boli dobrí (niektorí viac než to, Tobin Bell tu dokonca vyzerá ako Mads Mikkelsen!) a veľmi veľa robí prostredie moderného, ale zároveň stále mystického a poverčivého Mexika, kde sa bije nová doba s drogovými kartelmi a prastarými strašidelnými poverami. Scenár obsahuje viacero sympatických zvratov, ktoré som nečakal a niektoré z nich by cirkev zrejme vyhodnotila ako značne znepokojujúce a poburujúce. Priznávam, že tie 4* si to možno tak úplne stopercentne nezaslúži, ale na druhej strane by bolo podľa mňa nefér dať tomu 3* (a menej). ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Ani netuším ako som narazil na tento film, moje očakávania boli mizerné takže som milo prekvapený.Natočené je to pekne a má to skvelú atmosféru. Celkový nápad sa mi najprv zdal komický ale neskôr som si povedal why not. K postavám si veľmi vzťah nevybudujete nakoľko hlavná je nesympatický tučný starý policajt(celkovo snáď každý policajt tam mal pupok ako slon) a Ivan je taká neutrálna postava. Lakačky žiadne čo je škoda, exorcizmus na konci sa mi ale páčil a chválim aj nápad zabíjať deti aj keď mimo kameru ale väčšinou nato odvaha nie je vôbec. Po trikovej stránke až na digitálnu krv v pohode. U mňa slabšie 3* . Najviac ma dostalo keď hl postava vypočúvala matku dieťaťa ktoré zabilo škôlkárov a povedal jej " to je váš malý anjelik" to ma akože rozsekalo. ()

Solverino 

všetky recenzie používateľa

Dal bych i vyšší hodnocení, ale to by tam museli hrát aspoň trochu sympatičtí herci... je to jen samej nesympatickej starej, tlustej mexikánec a pak dlouho nic... celý to dost herecky táhne ten starej páprda ze SAW, bez něj by to bylo už tak slabší. Jinak dějově docela dobrý a koukatelný. Triky slabší, nejlepší je oživlej Ježíš. Dobrá atmosféra, interiéry i exteriéry, jen to herecký obsazení je marný, jednotlivé postavy jsou vám úplně buřt. Škoda, mělo to větší potenciál. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (1)

  • Do závěrečných titulků je vložena ještě jedna krátká scéna. (pornogrind)

Reklama

Reklama