Reklama

Reklama

Partia medikov sa vyberie na výlet do prírody. Rozhodnú sa, že noc prečkajú v lese, ale netušia, že práve dorazili na teritórium, v ktorom sa z nich stáva lovná zver. (Marceloo)

Recenzie (35)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Parta mládežníků vyrazí kempovat a je napadena zombíkem kříženym s degenerovanym upírem. Takže žádná věda. Po prvním kuchání jsem si říkal, že by nemuselo být tak zle. Notabene běhací a skákací mrtváci byli docela sympatičtí. Jenomže úvodní atak byl na dlouho tím jediným pozitivním, pokud tedy nepočítám kouzlo nechtěného. Hlavní roli pak převzaly postavy, které byly do jednoho nesympatickými dementy a film se zvrhl v soutěž o nejtupější/ho nánu/vola. Zejména otylá lesbo osoba s dírou mezi zuby mi pila krev. Jediné, co mě tak nějak překvapilo, je fakt, že nikdo nevytasil telefon, aby zjistil, že nemá signál. Na druhou stranu logika věcí by velela to aspoň zkusit. 25% ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Jeden z najlepších hororov. Ak si čítate tento môj komentár pred tým, že ste snímok videli, tak vám ho odporúčam. Možno horor roku 2017. Začína to síce skupinkou idiotov v lese, ktorí sa bavia o urológií, ale dajte tomu šancu. O pár sekúnd nastúpi pravá akcia. Ešte aj neznámi herci celkom slušní. Hlavne sexi Scout Taylor-Compton, ktorú som nepoznal a po snímke som hľadal, kde inde ešte hrala. Horor je to presne podľa môjho gusta, pretože nevsádza na typické primitívne ľakačky a hlasné tóny, ale bojíte sa toho čo vidíte. Žiadne vyskakovanie z poza rohu. Ale naháňačky a podobne. Brutálne je to tiež dosť, krvou nešetrili, ale zase až tak sa tu nepreháňa s lietajúcimi hlavami a končatinami. Rozhodne odporúčam. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Úplný úvod ako z "áčkového" hororu (3 minúty!), za "jadrom" akoby stál "Mohamed Khashoggi" (Herkules 3D), pričom ani živší záver nepresvedčil o tom, že by sa nejednalo o absolútne podpriemernú záležitosť. Snímok v sebe síce skrýval určitý potenciál (masky), no ako celok, pôsobí neskutočne žalostne. Toto nestojí za pozornosť .. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Prekvapivo dobrý lesný kúsok s pomerne silným kastingom pozostávajúcim z dosť veľkého množstva sexi kočiek. Obsahuje to viacero scén, v ktorých potenciálna budúca obeť je v nočnom lese, zrazu počuje šuchot, v diaľke uvidí tieň temnej postavy a tá sa začne nerealisticky rýchlo pohybovať smerom k nej – musím priznať, že tieto momenty ma úprimne znepokojili a vydesili, čo sa mi ozaj nestáva často. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Silně trojhvězdová zombiárna to mohla být, komorní, relaxační, sympaticky nízkorozpočtová, sice nic převratnýho, ale po práci & při jídle & před usnutím jako prostředek k propláchnutí mozku naprosto dostačující materiál. Osamocená chajda v lesích, venku zombie, uvnitř několik retardů a jeden za druhým se postupně odebírají do věčných lovišť... ze kterých se ovšem záhy vracejí, klasika. Zombíci mají fajn držtičky, zlověstný pohyby i libozvučný skřeky, scénář je sice trochu pitomý ale zase ne úplně pitomý, jenže... Jenže v hlavní roli hraje tak meganesympatická megahnusná lesba, že se mi z ní celou dobu zvedal pajšl, až mám teď kvůli tomu jejímu odpornýmu zpruzenýmu xichtu problém dát i druhou hvězdu. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama