Reklama

Reklama

Úspešný podnikateľ Adrián Doria (Mario Casas) je obvinený z vraždy svojej milenky, fotografky Laury (Bárbara Lennie). Adrián však tvrdí, že je nevinný a že sa stal obeťou komplotu. Pred súdnym procesom sa ale jeho obhajkyňa Virginia Goodman (Ana Wagener) dozvie, že obžaloba má v rukáve tromf v podobe nečakaného svedka. Skúsená právnička, ktorá vo svojej kariére ešte neprehrala žiaden spor, preto na Adriána nalieha, aby nič netajil a vyrozprával jej každý detail, každú podrobnosť. Adrián sa preto na dobu 180 minút, ktoré im do procesu ostávajú, bude musieť vrátiť do minulosti spred troch mesiacov a odkryť krutú pravdu. (sochoking)

(viac)

Diskusia

Extrakritik

Extrakritik (hodnotenie, recenzie)

Film jsem si stáhnul z ulozto,kde byla dostupná pouze jedna verze s "cz titulky". Nevim,kdo ty titulky dělal,ale zřejmě někdo s mentální vadou.Najděte si film na ulozo - The-Invisible-Guest-Contratiempo-(2016)-BRrip-CZ-tit a bavte se.

Uživateľ Dadel zmazal svoj príspevok.

peiton

peiton (hodnotenie, recenzie)

DareDeVill

Nehnevaj sa,ale ked ideš hodnotiť snímok,skús si ju pozrieť do samotneho konca.Je očividne jasné,že si to nevidel celé..

maco622

maco622 (hodnotenie, recenzie)

Brilantné, pokiaľ máte rady zápletky a zvraty. Dej je uveriteľný, detaily do seba zapadajú a pri záverečných titulkách si uvedomíte, že pokiaľ ste pri nejakom zločine neboli priamym svedkom, tak sa úplnú pravdu nikdy nedozviete a aké ľahké je sa v ľuďoch mýliť. 5/5

Galahad

Galahad (hodnotenie, recenzie)

SPOILER!!! Film měl solidní atmosféru a i pointa by byla perfektní, kdybych hned nepoznal, že ta právnička je ve skutečnosti matka oběti, ta podoba nešla přehlédnout. Soudě podle komentářů asi ale přehlédnout šla :-)

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnotenie, recenzie)

DareDeVill

ten film je i pro mě příliš vykonstruovanej, ale seš si vědomej toho, že ten úsek, jak ho popisuješ, se stal jinak?

DareDeVill

DareDeVill (hodnotenie, recenzie)

SPOILER

chovanie hlavnych postav je tak morbidne a stupidne a v realite nerealne az ma ten film nasral. A pritom to vyzeralo skvelo. Scenarovo je to uplna sracka. tak typek ide v aute a ide sa rozist so zenskou, ktoru ma ako bokovku, na ceste nahodou sposobia dopravnu nehodu .. a potom zenska zaveli, aby akoze sa neprevalli ich sex vztah, a typek teda nalozi mrtvolu do kufra a ide snou niekam k vode kde ju utopi aj s autom ..WTF. urcite by to takto spravi lniekto. vykonstruovany dej pre senilov a deticky. deti by na csfd nemali hodnotit. 

na príspevok reagoval J*A*S*M, peiton

Reklama

Reklama