Reklama

Reklama

Udri ju, je to Francúzka!

  • Česko Uhoď ji, je to Francouzka! (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Starla Gradyová je pekné dievča a najobľúbenejšia žiačka školy v malom texaskom mestečku. Jej veľkým snom je stať sa televíznou moderátorkou. Aby uspela v súťaži krásy, súhlasí s návrhom ubytovať u seba hosťujúcu študentku z Francúzska. Genevieve LePlouffová sa spočiatku zdá byť tichá a hanblivá puťka, ale Starla má odrazu samé problémy - príde o miesto roztlieskavačky, dostáva zlé známky a stratí aj svojho chlapca. Naopak, Genevieve sa votrie do priazne jej  rodičov a v škole sa stane populárnou a obdivovanou hviezdou. Starla začne mať podozrenie, že Genevieve ju svojimi intrigami pripravila o miesto na výslní. A naozaj, Genevieve premyslene získava náklonnosť Starliných rodičov, priateľov i jej priateľa, a zrazu ruinuje celý jej život. Starla sa rozhodne sokyni nachystať nemilosrdnú pomstu. Genevieve však presne na to čaká! (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (25)

paclinqa odpad!

všetky recenzie používateľa

Na tohle jsem se koukala jen proto, že jsem měla dlouhou chvíli a chtěla jsem se možná i zasmát. A účel byl splněn! Takovýhle hloupoučký scénář by dokázalo napsat i dítě ve 4. třídě ZŠ. Stupidní příběh a k tomu stejně hodnocené herecké výkony. Naprosto "nečekané," zvláštní převraty v ději a už od začátku je jasné, k čemu tohle všechno spěje: hlavní hrdina změní své nadřazené a povýšené chování a po špatné zkušenosti se stane "lepším" člověkem. Ukázkový film na odpad:-) ()

ajuska 

všetky recenzie používateľa

Asi dvakrát se objeví takový nadějný moment, kdy si říkáte, že tenhle film by mohl být docela zajímavou teenagerovskou variací na thrillery o krádeži identity, ale naděje je bohužel velmi rychle udupána řadou klišovitých prvků a nešvarů žánru, kterým se nakonec tvůrci nevyhnuli. Navíc jsou obě hrdinky značně nesympatické a až zamrzí, že jejich boj nenabral trochu větší obrátky. ()

Reklama

Hees 

všetky recenzie používateľa

Neviem o čo sa tento film pokúša teda čím sa snaží byť.O vtipnosť sa moc nepokúša ani o kvalitný príbeh ani nastrašiť sa ma nesnažil.Tak to asi bude len taký lážo plážo film, pri ktorom sa dá spať alebo žehliť alebo ja neviem aké ešte veci robiť a keď ho neuvidíte nič sa nestane a keď áno tak zajtra zabudnete, že ste to pozerali. ()

RigorMortis 

všetky recenzie používateľa

Nuž čo vám poviem. Podpriemer, ktorý sa dá pozrieť raz-dvakrát, no viac už len s veľkou námahou. Nič extra, no film s takýmto scenárom asi ťažko bude lámať rekordy. Film o tom, ako americkej hviezdičke ukradne super významnú pozíciu nejaká študentka z cudziny a nebolo by to ono, keby sa slečna sakramentsky nepomstila. ()

laserr 

všetky recenzie používateľa

31%??? No, i mistr ČSFD se někdy utne...Pokud má někdo pocit, že Uhoď ji, je to francouzka! je jen další stupidní americká komedie, je na omylu. Není to sice nějaká dokonalost sama, ale kdo se vydrží dívat, náhle zjišťuje, že v tomto filmu nejsou všichni bílí či černí. A závěrečná pointa je opravdu výborná, smál sem se na celé kolo. Už té stojí za to dát 4*. PS: Asi sem viděl ten film co choze ^_^; ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama