Reklama

Reklama

VOD (1)

Čarodějky s pomocí jasnozřivé přítelkyně odhalují zrádkyni ve svých řadách. (Disney+)

Recenzie (6)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čierna rasistka a kráľovná voodoo Dinah Stevensová vytrhne srdce z tela bielej ženy a zmixuje ho v mixéri. Neskôr ju vyhľadá Cordellia a požiada ju o stretnutie Papa Legbom. Ten chce na oplátku duše všetkých dievčať z Covenu, čo Cordellia odmietne. Liberálny fašisti Murphy a Falchuk si ukojá svoje chlípne chúťky a nízke IQ poznámkou o tom, že biely ľudia odmietajú prijať kultúru čiernych ľudí a obetovať zvieratá či deti pri dôležitých rituálov. Coven získa novú posilu, z 80 ročnej herečky Bubbles je hotový mladý čašník a liberálny fašisti si svoje predstavy ukojili opäť. Bubbles prečíta myšlienky čarodejníkov, odsúdia ich za vraždu Johna Henryho, oživia ho a Ariela, Mead a Balwina upália na hranici. Deviata séria American Horror Story bude v znamení toho, že Sarah Paulsson bude hrať všetky postavy a desiata bude živý prenos bičovania dvojice Murphy a Falchuk samotnou Sarah v koženom kostýme. A to následujúce dve epizódmajú ešte nižšie hodnotenie na čsfd... ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

U posledního hodnocení jsem se až nečekaně rozšoupl, v tomto případě jsem se ale rozhodl hvězdičky spíše pošetřit. Sedmá epizoda se mi zdála být vcelku o ničem, navíc jsem si musel opět vyslechnout nějaké ty "nenápadné" poznámky směrem k bílé většině, a protože nejsem Brit, už mě to fakt sere. ()

Reklama

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Z tohto spolku čarodejníc nemôže byť taká dobrá tímovka, ako trebárs tá najúspešnejšia, Avengers, kvôli nevenovaniu pozornosti tvorcov na starostlivo budovaný origin postáv. Logické vyústenie epizódy naťahované zbytočne do obludne dlhých rozmerov, síce technicky poteší, príbehovo je to ale skôr výplň. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama