Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Smrť šialenca v Pepper podnieti znepokojujúce správanie. Elsa odhalí minulosť Freak Show. Desiree začne podozrievať Maggie. (Disney+)

Recenzie (6)

niska98 

všetky recenzie používateľa

Tak. Jsem ráda, že konečně dávám nějaké epizodě pět hvězdiček. Strašně ráda jsem si vzpomněla na Asylum a hlavně........s prominutím tohle nebude úplně family friendly.....já byla tak nasraná........tak nasraná....lhářce bych dala takový pěstí....ale emoce to přineslo a to je to hlavní ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Život Pepper sa zrúti potom, ako zistí že jej muž Sandy umrel v spánku. Elsa vysvetľuje Desiree, ako sa dostala k nápadu založiť Freak Show, ako postupne pre Pepper postupne získala M Petite čoby dcéru a Sandyho ako muža. Po týchto udalostiach sa Elsa rozhodne Pepper odviesť k jej sestre a presvedčí ju, aby sa o ňu postarala. Jej sestre sa narodí postihnuté dieťa, ktoré jej manžel zabije a spolu so ženou z vraždy obvinia Pepper, ktorá je umiestnené do ústavu v Baltimore, dobre známeho z druhej série AHS Asylum. Stanley nájde spôso ako nájsť Jimmymu obhajcu a Maggie presvedčí Desiree aby s ňou navštívila múzeum kuriozít, kde spolu uvidia nielen Ma Petite, ale a hlavu Saltyho či Jimmyho ruky, všetko zaliate vo fľašiach s formaldehydom. Pepper v ústave pomáha s upratovaním knižnice, de narazí na časopisna obálke ktorého je Elsa a článok o jej večernej show v televízii. Prepojenie Freak Show a Asylum si zaslúži veľký obdiv. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama