Reklama

Reklama

VOD (1)

Malé dievčatko niekto nechá v Briarcliffe. Monsignor uzavrie faustovský pakt s Dr. Ardenom. Pôvod Krvavej Tváre je odhalený. (Disney+)

Recenzie (4)

ALIENka_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nevím proč, ale najednou mě to nějak přestává bavit, pořád to stejný prostředí, což bylo i v jedničce, ale tam mi přišlo, že se pořád něco děje, něco se odhaluje, tady mi to přijde, že se omýlá furt to samý dokola. Už by to chtělo nějakej pořádnej zlom. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Lana sa snaží hrať podľa pravidiel doktora Thredsona a získať tak možnosť k úteku, nakoľko už vie že vrahom je on a nie Kitt. Do Briercliffu privezie nešťastná mama malé dievča o ktorom tvrdí, že zabila svoju najlepšiu kamarátku. Sestra judy ju odmietne prijať, pretože liečebňa nemá detské oddelenie, matka ju tam navzdory tomu nechá. Dievča sa spriatelí so sestrou Mary, ktorá jej rozpovie o svojej minulosti. Rovnako o minulosti hovorí Oliver s Lanou. Sestra Judy opäť kontaktuje lovca nacistov a dozvie sa, že doktor Arden je naozaj hľadaným lekárom a tak sa ho pokúsia usvedčiť. Netušia, že Arden na svojej strane sestru Mary. V epizóde poteší fakt, že sa dopredu posunie aj dej odohrávajúci sa v súčasnosti. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama