Reklama

Reklama

Za sklom - Season 3 (2019) (séria)


Epizoda 4 (S03E04)

(epizóda)

Obsahy(1)

Na farme medzi prasatami sa objaví záhadná mŕtvola. Jej identita bude neskôr prekvapením aj pre políciu. Po hroznej vražde novinára a jeho snúbenice vzrastá tlak na zásadnú zmenu. Polícia pokračuje vo vyšetrovaní a po svojej linke pátrajú aj novinári. Všetci analyzujú dostupné informácie, hľadajú motívy a zákulisné prepojenia. Napätie sa stupňuje nielen v spoločnosti, ale aj medzi politikmi a ich sponzormi. Blíži sa bod zlomu, keď sa začne valiť špina zo všetkých strán a niekto ju musí začať upratovať. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Autogram 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tentoraz epizóda hlavne o vyšetrovateľoch a konečne tu vidno ich genialitu a trampoty, ako museli vymýšľať a improvizovať, aby dosiahli, že im prípad storočia nevezmú a neposunú k "našim" vyšetrovateľom, ktori by ho okamžite uhrali do autu. Na konci za všetko hovoria vytreštené oči novej ministerky vnútra, a to ešte nevedela, čo ju čaká neskôr. –––– A čo na to Charakter a Kapitán? –––– Moje metódy sú rýchle a účinné! –––– No, urobili si tam na východe guberniu ruského typu. ()

pichta 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To upratovanie politickej špiny je nechutne. Presne tak ako to bolo za vlády Smeru. Dívam sa na to ako pozorovateľ udalosti, ktoré viedli ku veľkým zmenám. Nová ministerka je už teraz riadna svina. Je nám jasne kto to je. Spomínaný Charakter a Kapitán. No to má fakt dostáva ()

Reklama

Reklama