Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Pokračovanie príbehu dvoch elitných policajtov Maxa (Tomáš Maštalír) a Nora (Ján Koleník), ktorí odkrývajú prepojenia zločinu a politiky. V minulosti ich rozdielne názory často stavali proti sebe, spory pri vyšetrovaní náročných prípadov im ničili priateľstvo. Naposledy sa zdalo, že Noro prešiel na druhú stranu a pridal sa k zločineckej skupine. Teraz sú obaja opäť parťáci v NAKA. Maxo očakáva, že dramatické udalosti, ktoré obaja prežili v posledných rokoch, posilnia ich priateľstvo a spoločne budú ešte  odolnejšie vzdorovať tlakom, ktoré na nich systém vyvíja. Vražda investigatívneho novinára a jeho snúbenice však všetko zmení. Mení sa atmosféra v spoločnosti, aj tlaky na vyšetrovateľov sú horšie než kedykoľvek predtým. Strach z toho, že táto hostina je posledná, spôsobuje, že bitka o každú omrvinku zo stola sa stáva súbojom na život a na smrť. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (16)

CheeseFigure 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Slabšie ako predchádzajúce dve. Prečo? Lebo sa to silno držalo známych reálií a teda chýbal moment prekvapenia, ako pri predchádzajúcich sériach. Ďalej mi príde, že z vraždy novinára robili až prehnane veľkú vec. Nechápte ma zle, vražda novinára bola zlá, ale popri skutkoch, ktoré riešili v minulých dieloch, ako napríklad terorizmus na našej pôde a medzinárodný obchod so zbraňami, pôsobí na mňa divné, keď sa všetci zarazia nad jednou vraždou. Taktiež, prečo mu nepovedali menom? Stále len ,,novinár" a jedine, kde sme sa dozvedeli meno, bolo keď ho spomínali v redakcií. Sú to maličkosti, ale zarazilo ma to. Potom to finále, kde vbehnem do kolónky SPOILER: Prečo je Noro zlý? Pôsobilo to na mňa celkom nasilu. Potom ten otvorený koniec. Je jasné, že ani v realite sa všetko nevyrieši, ale predsa len, ten koniec pôsobí skôr ako cliffhanger na ďalšiu sériu, ktorá ani nemá byť. Scenáristi to mohli dáko ukončiť, takto to pôsobí, ako keby nevedeli ako z konope. KONIEC SPOILEROV. Dosť ale hejtu, poďme pochváliť herecké výkony, ktoré sú opäť skvelé, rovnako ako aj hudba. Tretia séria nebola výslovne zlá, len mala viacej vecí, ktoré mne osobne vadili. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

S01 bylo povedeným zjevením v žánru akční krimi, S02 se mi zdála už slabší, ale vždy to mělo atribut autorského díla okořeněného náznaky skutečných kauz současného Slovenska. Po vraždě novináře Jana Kuciaka a jeho snoubenky se natočila tato třetí řada a tady už ten obraz skutečnosti, popis politických vztahů a postav byznyspolitiky je tak natvrdo, že v jiných časech by to vykouzlilo asi mraky žalob na ochranu osobnosti, ale v této době si to dotčení nedovolí. Skutečné kauzy kombinované s fiktivními osudy kriminalistů jsou asi nejsilněji nakombinované, zvláště když se tu řeší vražda "novináře", což mne nejprve vyděsilo, když to ještě není ani odsouzené, ale ve výsledku to bylo udělané relativně decentně. Pokud se člověk orientuje v kauzách u našich bratří, tak to bude pro něj hodně mrazivá podívaná ( východní Slovensko celkem připomíná drsné mafiánské devadesátky i dnes ) Ti ostatní dají o hvězdičku méně, ale i tak se jim dostane moderní krimi, skvěle obsazené, technicky zdejší špička a se solidní filmovou hudbou. ()

Reklama

Kovaja 

všetky recenzie používateľa

Totalny masaker. Prve 2 serie boly také, že som si povedal do frasa to je dielo ktoré my Česi holt nevieme natočit. Možno je to tým že, nemame v Čechách takového Nora a Maxe. Nutno povedat ze som klasicky heterak ale Maxo bol totálna pecka. Jeho drsny fejs a absolutna neschopnost sa alespon jeden raz usmat su jeho hlavne trumfy. Šéfka Magálová je pekne od rany a herecké obsadenie všetkých zmrdou je famozné. Ty kokos klobuk dole🤝☝️👍💪 ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

"Za sklom" - trápna politická agitka, absolútne zle osadenie, namixovanie reálií s absolútnymi bludmi, absolútne jednostranné, absolútne tendenčné, strašný gýč. Stalin mal jedného oddaného filmového ideológa, volal sa Andrej Alexandrovič Ždanov. Toto je absolútna Ždanovčina. No súdruhovia z Jojky si zrejme myslia, že takto oblbnú, zmanipulujú ľudí. Ich skalných, otupených divákov to bude baviť, ale tých ktorí aspoň troška používajú vlastný rozum to musí jedine znechutiť a odpudiť. Je to tak primitívne, že sa na to môže pozerať iba totálny primitív alebo zaslepený liberálny retard s úplne vygumovaným mozgom. Absolútny odpad! ()

petikacka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No a tady už jsme se dostali ke kauze, kterou asi každý zná a to vražda novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky...U této série jsem měla smíšené pocity...Jednak dobré, že už to nešlo dál přikrývat, ale zároveň špatné, protože se udělalo škatulata, škatulata hejbejte se a jede se dál...Je to čistý hnus, který moc dobře známe i z Česka ( Expozitura, Atentát)...Obdivuju novináře a dobré policajty, že to dokážou vydržet a pokračují v práci...Já bych se z toho poblila, odešla a možná si to hodila...Za mě 85% ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (1)

  • Předobrazem vraždy novináře, která se vyšetřuje v této řadě, byla vražda novináře Jána Kuciaka a jeho partnerky. (fabecc1222)

Reklama

Reklama