Reklama

Reklama

Debbina 8

  • Slovensko Debbina osmička (viac)
Trailer 4
USA, 2018, 110 min

Réžia:

Gary Ross

Kamera:

Eigil Bryld

Hrajú:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

5 rokov, 8 mesiacov a 12 dní…Presne tak dlho plánovala Debbie Ocean (Sandra Bullock) najväčšiu lúpež svojho života. A presne vie, čo musí spraviť – zostaviť tím z najlepších expertiek vo svojom odbore. Spolu s parťáčkou Lou Miller (Cate Blanchett) získali do svojej skupiny – šperkárku Amitu (Kaling), pouličnú podvodníčku Constance (Awkwafina), najlepšiu priekupníčku na kradnutý tovar Tammy (Paulson), hackerku Nine Ball (Rihanna) a módnu dizajnérku (Bonham Carter). Cieľ je jasný - $150 miliónov dolárov v diamantoch – presne tých, ktoré budú na krku svetoznámej herečky Daphne Kluger (Hathaway) a tá bude stredobodom pozornosti najväčšej udalosti roka, bál MET Gala. (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer 4

Recenzie (370)

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem na konci větší jízdu a víc akce při loupeži samotné, ale díky hvězdnému obsazení mi to nakonec takhle stačilo. Sandra Bullock začíná být tedy plastová jak panenka Barbie a je strašná škoda, že se nenaučila stárnout. I tak mě ale tahle zhrzená Debbie a její parťačky bavily a pokud bude dvojka, rozhodně se na ni podívám. ()

MrHlad 

všetky recenzie používateľa

Sandra Bullock a její parta se chystají ukrást tříkilový náhrdelník z diamantů. A taky u toho chtějí skvěle vypadat. Debbie a její parťačky by chtěla být stejně pohodová podívaná jako Dannyho parťáci, na to ovšem téhle bandě chybí šarm a nějaká pořádná zlodějská výzva. Místo toho tu je spousta luxusu, drahých hadrů a šperků a až příliš často i pocit, že koukáte do katalogu s předraženou módou než na zlodějskou krimi komedii. ()

Reklama

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Nie, že by ma to nejak extra nudilo, dokonca ani tá silená splnená multikulti "povinnosť (bez rasizmu!!!) mi nebila až tak do očí, ale z dobrej zápletky a postupného odhaľovania, postáv a veľkej lúpeže, by sa dalo spraviť viac, ako len pohodovú, nenáročnú oddychovku na voľný večer. Na tento účel, je film viac, ako len vhodný, no vyfučí z hlavy rozhodne rýchlejšie ako Dannyho trilógia. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Dannyho parťáky mám hodně rád a kupodivu mě docela nalákala i tahle ženská týmovka. Ovšem, je to laciný kalkul jak polomrtvou sérii opět vrátit do života bez dalšího hrubozrnného remaku s několika zajímavými camei (ovšem bez toho nejočekávanějšího) a zkrátka variaci na téhož. Ovšem ta mě nenudila tak, jako většinu jiných hodnotících a mám až moc rád extravagantní Cate Blanchett, abych se dobře nebavil. Zbytek ženského obsazení je plné podivuhodných individuí (ta asiatka je fakt hrozná a Rihanna v teplákovce?), ale kupodivu to pospolu poměrně dobře fungovalo a ačkoliv rozuzlení není tak úderné jako za času George Clooneyho, kvalifikoval bych Debbie a její parťačky jako neškodný polo-remake, který asi nemohl bez Soderberghovy účasti (pouze producent) dopadnout o moc lépe, za to o dost hůře určitě ano...7/10 PS : James Corden mě straší naprosto všude a jeho talkshow vyloženě nenávidím, ale ve filmu mě kupodivu velice bavil. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Zaujalo ma to viac ako Dannyho parťáci, ktorých vlastne ani neviem či som nejakú časť dopozeral ž do konca. Hlavne začiatok bol dobrý v podobe pár podarených trikov ako si ľahko" zarobiť. K tomu občasný vtip. Neskôr to však skĺzlo do rutiny v podobe plánovania, čo ma už tak nebavilo, aj keď uznávam, niektoré nápady boli zaujímavé. Našťastie tu vystupoval Clúnyj iba na fotke, takže s čistým svedomím priemer. 60/100 ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (21)

Súvisiace novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (viac)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (viac)

Reklama

Reklama